To je to što me zanima!

Pogodili ga šokerom 10 puta: 'Upomoć, Isuse! Ubit će me!'

Oklahoma: Policija je objavila snimku privođenja muškarca na kojoj se vidi kako su ga policajci elektrošokerom paralizirali desetak puta. Muškarac je preminuo tri dana kasnije u bolnici
Vidi originalni članak

Nakon što su 24. kolovoza zaprimili više dojava na broj 911 o muškarcu koji po ulici, ispred Arvest banke u Tulsi, vrišti i skida svoju odjeću, policajci su izašli na teren.

Vidjeli su kako 26-godišnji Joshua Wayne Harvey bez majice i bos ide prema Arvest banci. U jednom trenutku povlači staklena vrata i ona padaju na njega. Sav krvav i gol ulijeće u banku, a policajci su mu za petama.

- Moramo ga paralizirati elektrošokerom - rekao je jedan od policajaca svojim kolegama.

Na snimci se vidi kako dvojica policajaca koriste svoje elektrošokere i gađaju muškarčeva leđa dok ovaj pokušava otvoriti još jedna vrata i ući u banku.

POLICIJA NAKON NAPADA U SPLITU 'Promijenite zakon o oružju i dajte nam više elektrošokere!'

U jednom trenutku, pogođen strujom, pada na tlo dok mu policajci naređuju da se okrene na trbuh i stavi ruke iza leđa.

No, uporno je pokušavao stati na noge. Radio je grimase, mahao rukama i vrtio se po tlu pokušavajući se dići pa su policajci i dalje nastavili koristiti šoker.

U jednom trenutku moglo se čuti kako muškarac vrišti. Čak je povikao: 'Još jače!'

Jedan od policajaca je upitao: 'Koliko smo ga puta pogodili? Negdje oko 10 puta?'

INTERNETSKI HIT Novi viralni izazov nije šala: Policija upozorava na opasnosti

Nakon brojnih udara elektrošokerom i trominutne borbe na tlu, policija je napokon uspjela staviti lisice na Harveyjeve ruke. Sumnjiče ga da je tijekom incidenta bio pod utjecajem droga.

Policajci su s osumnjičenikom čekali da stignu liječnici. Cijelo vrijeme muškarac je vikao: 'Upomoć', 'Ne', 'Isuse'.

Molio je policajce da maknu žice s njegova tijela, no oni su odbili.

DOBAR SUPRUG? Kada je policija krenula, njegov alibi se ubrzo pokazao upitnim

- Maknite ih s mog tijela. Ubit će me - čuje se kako zapomaže na snimci.

U jednom trenutku je prestao govoriti i počeo je stenjati, a nakon dvije minute je utihnuo. Policajci su se zapitali diše li uopće.

Harvey je odvezen u bolnicu i nikad više nije došao svijesti. Preminuo je nakon tri dana.

Tijekom života je imao veoma 'bogatu' kriminalističku povijest - od posjedovanja droge, razbojništava, otpora pri uhićenju, posjedovanja ukradenih automobila i ostalog.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • bosanac 06.09.2018.

    Sta bi bilo da nije bilo policije? Zena koja radi u banci je necija majka, sestra...i kad joj udje nadrogirana dalabu, sta da rade? Pa njega je murija jedva usjepla obuzdati. Nije ga ubila struja nego intoksikacija droge koju je pojeo. Svaka cast za policiju.

  • Mateo32 05.09.2018.

    Što da rade ??? Pa znaju oni najbolje.... Teško je biti policajac danas..

  • Atilla69 05.09.2018.

    Žalosno da ni jedan policajac ne zna napraviti ključ na laktu. Jbt kaj će im elektrošoker , njih 5 on sam. Krivi su oni koji ih ne kontroliraju i koji im dozvoljavaju da rade bez fizičke spreme i znanja nekih vještina. Kod nas bi ga sfrkali za 30 sec. i onda bi pao nekoliko puta na stepenicu i da vidiš mira. Kakva demokracija, pa mi smo uzeli od te demokracije samo ono što ne valja

Komentiraj...
Vidi sve komentare