To je to što me zanima!

Šok: U vjenčanici ušla u crkvu na vjenčanje - svog ljubavnika!

Nevjerojatna snimka stiže iz južnoafričkog grada Benoni. Djevojka je u vjenčanici upala na vjenčanje svog ljubavnika i njegove odabranice. Lagano se prošetala do oltara...
Vidi originalni članak

Malo je reći da su svatovi bili iznenađeni. Prije bi se reklo da su bili šokirani. Pogotovo mlada i mladoženja. Žena je u vjenčanici upala usred ceremonije vjenčanja. Na snimci se vidi kako je pokušavaju urazumiti i maknuti te nastaviti s ceremonijom.

Neki od uzvanika su se toliko uznemirili da su počeli vrištati od šoka. Snimku je netko objavio na Twitteru i odmah je postala viralni hit.

Navodno je riječ o ženi koja je mladoženina ljubavnica.

- Molim te, izađi iz crkve. Nemoj mi upropastiti ovaj dan - kazao joj je mladoženja.

Komentari na društvenim mrežama su, naravno, različiti. Pa dok se neki zgražaju nad ovom ženom i osuđuju to što je napravila, neki ovo smatraju legendarnim potezom.

- Nadam se da svaki muškarac koji vara, dobije ovaku ljubavnicu - stoji u jedom komentaru na Twitteru dok se drugi korisnik zapitao: 'Baš me zanima kojim lažima je poslije ovoga nahranio svoju zaručnicu'.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • MarkoMiric 21.06.2018.

    Nasilje nad muskarcem.

  • Bljah 21.06.2018.

    Gade mi se takvi tipovi, i tako im i treba..

  • Bljah 21.06.2018.

    Svaka čast joj, super ideja, neka mu je smjestila fino i krasno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare