Šokantna snimka: Umalo umrla zbog droge podmetnute u piće

Loren Collins (22) je uvjerena da joj je muškarac, koji ju je na glazbenom festivalu Festival Republic u engleskom Leedsu pitao upaljač da upali cigaretu, usuo drogu u piće
Vidi originalni članak

Odlučila je progovoriti o svojem iskustvu kako bi upozorila sve koji ovog vikenda idu na taj popularni festival. Ova mlada žena iz Eastwooda u Engleskoj je objavila šokantnu snimku nakon konzumiranja pića u koje je, prema njezinim riječima, ubačena droga. Kaže da je umalo umrla. Uhvatio ju je napad povraćanja, grčeva i gušenja.

To se dogodilo na festivalu na kojem je bila prošle godine. Sad objavljenom snimkom želi upozoriti sve koji na njega idu ove godine da paze na svoja pića i da čuvaju svoje prijatelje.

Loreninu agoniju snimio je prošle godine njezin zaručnik, a sad suprug Adam (25). Za BBC je objasnila što se točno dogodilo.

- Stajala sam pored toaleta i čekala zaručnika da izađe iz njega. Odjednom me jedan muškarac pitao imam li upaljač. Krenula sam ga potražiti u torbi i to je jedini trenutak kad sam svoje piće izgubila iz vida. Sljedeća čega se sjećam je buđenje u 6 sati idućeg jutra. Nisam se sjećala ničeg što se u međuvremenu dogodilo - ispričala je.

Dakle, nakon što je popila piće odmah joj je pozlilo. Dvaput se onesvijestila, a Adam je uz pomoć znanja prve pomoći spriječio da se uguši vlastitim povraćanjem. Osjećala se jako bolesnom pa su zaključili da joj je netko u piće usuo drogu.

Adam ju je odnio u šator u kojem su spavali. Oči su joj se stalno preokretale. Mokrila je po sebi bez ikakve kontrole. Izgubila je kontrolu nad čeljusti i jezikom.

- Najprije sam pomislio da se jako napila pa sam je odveo u šator.  No, onda se počela neobično ponašati, vilica joj je išla naprijed-nazad. Polegao sam je na bok no nije mogla ostati u tom položaju. Stalno je gutala sadržaj povraćanja. Dizao sam je i namještao svakako samo da joj nekako bude bolje. Kad je prestala povraćati, dao sam joj da pije što je više moguće vode. Nisam je ostavljao samu ni sekunde. Trebalo joj je oko tri sata da se smiri i zaspi. Bilo je jako traumatično - ispričao je Adam.

Par je ovaj incident prijavio policiji. Vodstvo festivala je preporučilo da se u ovakvim slučajevima njihovi posjetitelji odmah jave najbližem članu osoblja te da su svi u organizaciji festivala obučeni za pružanje prve pomoći onima kojima to treba.

Idi na 24sata
Komentari (49)
 • Wrazica.

  Kako je njen decko opisao kako se ponasala, trebao je zvati hitnu. Lipo od njega sto je pomogao, ali ja ne bih mogla tako. Prvo se zove hitna i spasava se dok ona ne dode, a ona se mucila tri ...

  26. 8. 2018,   08:23
 • Wayne_Gretzky

  Kud meni nikad ne postave drogu u pice, nego uvijek moram platit

  26. 8. 2018,   08:02
 • for@

  Njenu agoniju snimio zaručnik.....komentar je suvišan.

  26. 8. 2018,   08:27
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.