Obavijesti

Anita Dujić, manekenka i blogerica: Stil koji nadahnjuje

Anita Dujić, manekenka i blogerica: Stil koji nadahnjuje
5

Anita Dujić, manekenka i blogerica koju modni stručnjaci smatraju jednom od Hrvatica s najviše stila, zvijezda je aktualne kampanje Centra Kaptol

Anita Dujić, manekenka i blogerica koju modni stručnjaci smatraju jednom od Hrvatica s najviše stila, zvijezda je aktualne kampanje Centra Kaptol. Snimljene fotografije svjedoče koliko nju voli kamera, a ona modu.

Stil je način života i tu nema nekog recepta. Osjećati se dobro u svojoj koži, pa onda i u odjeći, jedina je formula. Moda čini velik dio mojeg života i s godinama sve više uživam u njoj. Volim se igrati modom bez opterećenja i pravila. U modi je dopušteno baš sve što vas veseli“, kazala je Anita Dujić.

Modna perjanica

Kroz stylinge koje je osmislila Ivana Pavić i fotografije koje potpisuje John Pavlish, predstavljeni su trendovi za proljeće i ljeto 2015. Njima dominiraju suvremene reinterpretacije slavnih komada odjeće poput blejzera i kombinezona, plava boja i prugasti uzorak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Osobno mi se najviše svidjela kombinacija plave suknje, narančastog blejzera bez rukava i remena“, otkrila je zagrebačka ljepotica. Riječ je o stvarima iz trgovine Max & Co. koja kao i Centar Kaptol u kojem je smještana, ove godine slavi 15 godina postojanja. Jedan od prvih trgovačkih centara u Zagrebu u tom se razdoblju razvio u centar diljem Hrvatske poznat po svojoj ponudi. Njegovu modnu ponudu u prvom redu čine poznati svjetski brendovi slavni po vrhunskom dizajnu i kvaliteti. Njihova su perjanica Burberry, Armani Jeans, Weekend Max Mara, Marella i Stefanel. Posebno mjesto među ljubiteljicama kvalitetne odjeće i modnih dodataka odnedavno ima i Makamo, konceptualna trgovina koja u svojoj ponudi ima kolekcije njemačkih modnih marki među kojima su Basler, Gerry Weber i Taifun.

Strast prema finoj hrani

Uz onu prema modi, Anita Dujić gaji još jednu strast. „U Centru Kaptol volim otići u Bonkulović delikatese. Na to sam slaba“, otkrila je Anita Dujić.

Gurmanima važno mjesto u Centru je i japanski restoran Takenoko, a za zaljubljenike u uređenje doma tu su trgovine Et cetera, Home Sweet Home, Sia i Andrews Baby Company. Jedinstvenost ponude Centra Kaptol zaokružuju proizvodi i usluge u službi zdravlja i ljepote poput parfumerije Douglas i frizerskog studija Opium.

Više o aktualnoj ponudi Centra Kaptol svi koji vole stil života kakav on promiče već 15 godina, mogu pronaći u Tkalča Newsu, magazinu koji se besplatno može preuzeti u trgovinama Centra, te na njegovoj internetskoj i Facebook stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer