Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Besmrtnici 3D premijerno u eXtreme dvoranama CineStara

None Foto: Blitz 4

Legende o grčkim bogovima oživljavaju kao nikada do sada i to od producenata filma 300.

Oslobodili su epsku priču o izdaji, osveti i sudbini spektakularnom 3D akcijskom avanturom Besmrtnici 3D.

Kralj lud za moći budi antičku Grčku i prijeti uništiti čovječanstvo dok herojski mladi seljaci ustaju protiv njega u uzbudljivoj borbi koja je besmrtna koliko je i moćna.

Besmrtni Mickey Rourke nenadmašivom snagom odglumio je sirovog i brutalnog kralja Hyperiona koji sa svojom divljom, beskrupuloznom vojskom pustoši Grčku, ruši sve što im se nađe na putu te nemilosrdno ubija ne samo vojnike već  žene i djecu. Sela lako padaju pred Hyperionovim legijama i svaka pobjeda donosi ga jedan korak bliže cilju: da probudi moć Titana i pokori bogove Olimpa i cijelo čovječanstvo.

Čini se kao da ništa ne može zaustaviti zlog kralja ali Zeus ima svoj plan, nade polaže u  jednostavnog čovjeka po imenu Tezej koji se zakune osvetiti smrt svoje majke. Na početku nije ni svjestan da je njegova uloga daleko veća od osobne osvete…

Tezej nije sam, upoznaje proročicu imenom Phaedra (Freida Pinto), čije potresne vizije njegove budućnosti uvjere ju da on drži ključ za zaustavljanje destrukcije. Uz njenu pomoć, Theseus okuplja grupicu sljedbenika prihvaćajući vlastitu budućnost u posljednjoj, očajničkoj borbi za budućnost čovječanstva. 

Nevjerojatno uzbudljivu priču o opstanku Olimpa i čovječanstva doživjet ćete  kao nikada prije - u dosada tehnički najbolje opremljenim kino dvoranama  multipleksa CineStar, tvz. ultimativnim kino dvoranama - potpuno nova dimenzija koja će gledatelja u CineStaru odvesti na uistinu posebno filmsko putovanje.

Besmrtnici 3D u eXtreme u CineStaru nećete tako lako zaboraviti…