Obavijesti

Kolumne

'Behind the scene': Pripreme za shooting jedne blogerice

'Behind the scene': Pripreme za shooting jedne blogerice
1

Cure, otkrila sam jednu super stvar, koju mogu koristiti kao rješenje za razne probleme! Stvarno, moj novi 'prijatelj', rješava sve male sitnice kada nema drugih sredstava ili zaboravim otići u nabavku.

VIDEO

Svi mi volimo biti čisti i mirišljavi kada idemo negdje izvan kuće, pa tako svoje pripremanje za ‘izlazak’ počinjemo s tuširanjem. Netko voli hladno brzinsko tuširanje, a netko pravu kupku, dugo izležavanje u punoj, toploj kadi s mjehurićima i uz svijeće. Kako god bilo, prilikom tuširanja obavezno se zapari cijela kupaonica, na što majka uvijek prigovara.

- Otvori prozor, Izabela, dobit ćemo gljivice po zidovima, i tako iz tuširanja u tuširanje Izabela zaboravi otvoriti prozor. Naravno. Izabeli je veći problem što se zamagli ogledalo pa Izabela ne vidi sušiti kosu. Kako to spriječiti? Moj (a nadam se da će biti i vaš) novi prijatelj će mi tu pomoći! Prije tuširanja, operete ogledalo Čarlijem u kombinaciji s octom i vodom i ne bi se više trebalo magliti. Jedan problem smo riješili, sad se još samo treba sjetiti otvoriti prozor i svi sretni i zadovoljni!

Kada smo odmaglili ogledalo, možemo sušiti kosu u miru i čistom odrazu. Svaka žena s dugom kosom zna za problem raščešljavanja. Uzimam četku i što vidim?. Tri žene i jedan muškarac. Katastrofa. Od crne do plave kose, ima na biranje, pola perike možeš napraviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ajde, Izabela, čupaj… Dobro, pola perike ipak završi u kanti za smeće, ali još uvijek ostaju one male čestice kože, perut i ostale ‘zanimljivosti’. Opet uletava prijatelj Čarli i operem četku i tako sve te ‘zanimljivosti’ završe u kanalizaciji, a ne u mojoj svježe opranoj kosi, a bez puno muke. Svima, a posebno dugokosima toplo preporučujem korištenje regeneratora ili maski za kosu, zbog lakšeg raščešljavanja, a koji ujedno nahrane vlasi i daju im dodatni sjaj. Vjerujem da ih velika većina žena i koristi, ali svejedno aludiram na one koje to ne čine, da počnu! Olakšat ćete si život.

Nakon frizure, na red dolazi šminkanje. Žene, koristite kremu prije samog nanošenja tekućeg pudera, kožu treba nahraniti i pripremiti hidratantnom kremom. Krema se treba dobro upiti jer će se u suprotnom puder zadržati na površini i djelovati umjetno. Za puder koristim spužvicu, a za konture i highlighter kistiće. Ovaj put Čarli uzimam jer je on blagog mirisa, bez alergena, ne iritira i ne zadržava se nakon ispiranja, njime operem svu ‘aparaturu’ za šminkanje i nakon toga sam sigurna da imam savršeno čistu opremu koju mogu bezbrižno koristiti na licu. Ph mu je neutralan i dermatološki je ispitan pa je to dodatni bonus za kožu. Tu kreće ‘ ‘fasadiranje‘.

Bacam korištene blazinice u kanticu za smeće i vidim koru od banana i sad mi je jasno odakle cijelo vrijeme dolaze čudni miomirisi… Pošto mi je prijatelj Čarli pri ruci, uz malo soka od limuna i sode bikarbone njime operem kanticu izvana i iznutra jer se divna mirišljava kora od banane udomaćila i ostavila iza sebe nered. Od jučer se družila sa smokićem u kantici. Nisu baš privlačan par, mogu priznati. Oboje su tamo završili zbog žurbe jedne brucošice na vlak. Ah taj studentski život. Spaja nespojivo.

Ipak, danas mi počinje vikend, jedini slobodni termini za shooting, pa raspored nije toliko natrpan. Pijuckam cappuccino i razmišljam što još moram napraviti. Gledam u šalicu, mućkam preostali sadržaj i vidim napola izguljene nokte. Aha! Sad je red na vama. Pošto imam prirodno čvrste i strpljivo ‘uzgajane nokte, nemam potrebu za izradom umjetnih. Sam svoj majstor, što ćeš? Perem šalicu, čim drugim nego Čarlijem, a ujedno radim pripremu za lak na noktima. Čarli skida masne čestice s noktiju i time pridonosi dužem trajanju urednog laka na noktima. Lak se bolje prima i dulje ostaje bez ‘samoubojstva’ tj. guljenja nakon dužeg kontakta s vodom i raznim drugim neprilikama.

Eto, to je priča o mojim novim prijateljima. Oni su uvijek tu, u raznim situacijama, pa tako i Čarli! Ovdje sam navela samo nekoliko situacija u kojima su mi pomogli, ostale ostavljam vama da isprobate same.

P.S. Podsjećam, što već vjerojatno znate - da uklanja i masne mrlje s odjeće!

O autorici:


Bok! Ja sam Izabela iz Koprivnice. Studentica sam Multimedije, oblikovanja i primjene, a zapravo ovisnica o raznim stvarima, modi, kozmetici, fotografijama, modelingu, dizajniranju i svim povezanim, životinjama i naravno slasticama! Blog sam pokrenula kako bih predstavila domaće dizajnere široj publici, pritom pomažući djevojkama da nađu poneki komad za sebe. Dobrodošli u moj mali dio interneta. Nadam se da ću putem Izzite ispuniti sebe i pomoći drugima! Osim na blogu pratiti me možete i na Facebooku te Instagramu

 

Photo: Luka Krušec, Atelier Fly (WEBINSTAGRAMFACEBOOK). Cijelu galeriju pogledajte ovdje

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ
KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ

Plus+ Sad, kao predsjednik koji ne smije biti premijerski kandidat, prijeti osvetom HDZ-ovcima. Iako prijeti samo jednoj osobi, Ivanu Turudiću. Za ostalo vjerojatno neće imati hrabrosti

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje