Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako riješiti slučaj ako jedini svjedoci drže jezik za zubima?

None Foto:

Ovaj napet, emotivan psihološki triler pun je iznenađenja i čitatelju daje osjećaj kao da gleda film.

Upravo to je problem u kojem se nalaze inspektori Madrida koji se bore protiv zločina nad djecom, Sara Campos i Santiago Bain. Njihova uloga je, u suradnji s lokalnom policijom malenog mjesta Monteperdid, pronaći počinitelja otmice dviju djevojčica. Mogu li uspjeti ako je cilj mještana da se što manje sazna?

Zločin se događa na najhladnijem djelu inače sunčane Španjolske. Na očigled nevino mjesto Monteperdid, na Pirinejskom gorju, postaje najsumnjivije mjesto dvaju detektiva iz Madrida. Jedanaestogodišnje djevojčice Ana i Lucia u povratku iz škole nestaju bez traga. Mukotrpna istraga ne dovodi lokalnu policiju do njihovog pronalaska te slučaj ostaje zaboravljen i neriješen. Međutim, pet godina nakon njihova nestanka, u strašnoj automobilskoj nesreći pronalazi se Ana. Izbezumljena i iscrpljena, nije u mogućnosti dati ikakve izvještaje. Slučaj se ponovno otvara te u pomoć uskaču Sara Campos i Santiago Bain.

Ovi vrhunski inspektori iz Madrida, šalju se u Monteperdid ne bi li uz pomoć lokalne policije riješili slučaj i spasili drugu nestalu djevojčicu, Luciu. Osim rješavanja slučaja, mlada inspektorica Sara dolazi u sukob s osobnim emocijama, ali ne predaje se. Mještani kolektivno šute te se time slučaj dodatno otežava. Traumatizirana Ana nije u mogućnosti izjasniti što se dogodilo te muškarac koji je poginuo u automobilskoj nesreći kada je ona pronađena, ostaje nepoznat.

U vrtlogu šutnje i Tajnosti inspektori ostaju bez puno izbora. Što će učiniti? Ovaj napet, emotivan psihološki triler pun je iznenađenja i čitatelju daje osjećaj kao da gleda film. Slikoviti i detaljni opisi krajolika odaju ljepote španjolske prirode, a jasne rečenice Agustína Martíneza čitatelja zavežu za stolac, sve do posljednje riječi. Ne propustite triler koji ćete obožavati.

 


Osim na BlogBusteru, Đurđicu pratite i na Instagramu.

Komentiraj, znaš da želiš!