Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljeto polako ide svom kraju, a Ella Dvornik ima super vijesti!

None Foto: 6

Još od srpnja Ellin 'Manijak' munjevito nestaje s polica dm-a, a ukoliko njen 'bullet journal' još niste uspjeli kupiti, sad je prava prilika i to po super cijeni od tek 99,90 kuna

Mnogi od vas sigurno se pitaju što je to točno 'bullet journal' i po čemu se razlikuje od običnih rokovnika? 'Fora' je, naime, u njegovoj individualnosti, ovisno o željama i potrebama korisnika.  

- Kombinacija je organizacije, produktivnosti i kreativnosti. Točkasti grid daje svakom korisniku mogućnost da sam izmišlja svoje crtovlje. Nije bitno jeste li minimalist ili volite crtati. On je napravljen da vam sve omogući. Posebnost je i sama korica koja je napravljena od kože i koja ga čini savitljivim i lakšim za korištenje, ali i transport, objasnila nam je Ella. 

Foto: Karmen Poznić

- Mi žene mijenjamo torbice i ona je uvijek puna korisnih stvari, ženskih stvari! Pa ako ga savijete u torbici i izvadite van, on će poprimiti prvotni oblik. Neće se oštetiti, kaže Ella.

Inače, inspiraciju za njegovo popunjavanje i organizaciju moći ćete pronaći na stranici Manijak.hr te na Instagram profilu 'Ja sam manijak', a kupiti ga možete ekskluzivno u prodavaonicama dm-a i to odsad po super cijeni od 99,90 kuna. 

Foto: Karmen Poznić

Komentari (11)
  • Daj molim te uzmi godišnji da se odmorimo malo.

    13. 9. 2019,   11:39
  • Kliknuo sam samo zato da vam kažem da je maknete jer ona zaista nikoga ne zanima.

    13. 9. 2019,   12:43
  • Kako ti kosa izdrži to konstantno prebojavanje, ono jednom mjesečno, daj se odluči....

    13. 9. 2019,   10:50