Obavijesti

Kolumne

Komentari 2

Nije baš sve u veličini, ima nešto i u širini (onoj u glavi)

Nije baš sve u veličini, ima nešto i u širini (onoj u glavi)
1

Jedna od najvećih laži kojom se muškarci tješe je ona da nije bitno koliko je velik nego kako ga koristiš.

VIDEO

Ženi koja je to prva rekla valjalo bi zalijepiti šamarčinu jer je zeznula sve nas kasnije koje smo dobile razne isprike nakon lošeg performansa.

Vjerujem da ta tada nije bila pri sebi ili da općenito ima neki poremećaj u glavi jer takva laž uopće ne zvuči kao da ju je ispljunula ženska osoba. Prije nalikuje kao nešto što bi mogli izreći prijatelji među sobom, na šanku, uz pivu, u poluvremenu Lige prvaka, ono, da se utješe jer im loše ide na kladionici pa da ne bude da im je tako i u krevetu.

Da, veličina je bitna i nemojte si lagati da nije.

Ni žene ni muškarci. Zapravo, ima u seksu raznih mjernih jedinica koje su bitne. Ne znam kako drugi, ali meni seks nikad nije predstavljao sport i razonodu jer toga imam, možda i previše, pa nisam to isto tražila i među plahtama. Seks je, za mene, razmjena energije između dvije osobe i dva tijela. Kad kažem osobe, mislim na duše i emocije. Ne treba tu nužno biti ljubavi, ali treba biti poštovanja, bez toga ništa. Uzalud čvrsta i lijepa tijela, veličine i širine, ako ne poštujete jedan drugog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poštuje li me, znam da neću imati problema s mjernim jedinicama. Znam da neće trajati prekratko, da neće biti prebrzo ili presporo, da ćemo ritam pronaći zajedno, a ne da će udariti jednako kao i sa svakom do sad. Nitko od nas u tom trenutku ne bi trebao biti stroj nego osoba koja svjesno koristi alate koje ima.

Jednom su me pitali, nakon nekih fotografija koje sam snimila, je li mi potreban velik alat da bih bila sretna i zadovoljena. Nisam htjela u daljnju diskusiju pa sam odvratila da malog nije lijepo niti vidjeti. Ostavila sam ga s ustima punim pitanja na koje, barem od mene, nije nikad više dobio odgovore.

Nisam mislila na centimetre, mislila sam na ono što stoji iza tog alata. Ako je malen u duši i glavi džaba mu 20 dkg mesa s kojima ne zna što bi. Tako sam i jednom rekla, nakon seksa: “Imaš kurac od zlata, ali ga ne znaš koristiti.”Srećom pa u tom konkretnom slučaju u glavi nije bio propuh i nije se naljutio nego je prihvatio kritiku i počeo ga koristiti kako treba. Počeo je slušati, pratiti pokrete, koristiti ono što mu je majka priroda dala na najbolji mogući način, bez sustezanja i bez automatizma.

Oduvijek sam mišljenja da sve na svijetu, pa tako i seks, ako se radi po defaultu odnosno automatski, onda bolje da se ne radi uopće.

A gdje je tu širina iz naslova?

Da, širina je puno bitnija od veličine. Ali ne samo širina alata, nego širina zagrljaja, širina vremena, širina osmijeha koji imamo na licu za vrijeme i nakon seksa. Širina kojom se prostiremo po krevetu ili gdje se već seksamo. Tu širinu mi daj i bit ću najsretnija na svijetu. Daj mi da svoju energiju pustim zajedno s tvojom i da nema nikakvih granica.

Nakon što smo po cijele dane sputani na ovaj ili onaj način, odjeveni u nekakve odore koje su ljudi izmislili, zatvoreni u neke urede ili poslove, neka smo barem na tih nekoliko minuta ili sati, slobodni.

Tu je čar i njegova veličina. Pravi muškarac učinit će sve što može da te barem tada oslobodi svih briga i nepotrebnih misli, natjerat će te da raširiš krila što šire možeš kako bi na kraju zajedno imali onaj gotovo pa pobjedonosni sjaj na licu. Ako toga nema, žali Bože i truda i vremena.

Može imati sve centimetre i dekagrame na svijetu, ako nema širine u glavi i ograničen je čak i kad je sam s tobom, zaboravi da ćeš se dobro provesti, pripremi se na izgovore kasnije i na onaj grozan osjećaj uzaludno potrošenog vremena. Svršila si, a osjećaš se prazno. Kakav užas. Samo jedna automatski stavljena kvačica na popisu dnevnih obaveza.

Ako pronađeš onog tko ti u krevetu raširi krila toliko jako da imaš osjećaj da ćeš eksplodirati, a kasnije si ispunjen, ne puštaj. To je to što ti treba kako bi normalno funkcionirao u životu koji te steže sa svih strana, neka onda barem u seksu osjetiš sve moguće širine.

Do idućeg puta,

Zagrljaj,


A.

 

Izvorni tekst pročitajte ovdje. 

O autorici:


Nemam unikatno ime i prezime ali ga ne bih nikad mijenjala, ovisnica sam o smijehu, špeku,vježbanju, Tviteru i promjenama. U Italiji mi srce lupa drugačijim ritmom, a Blogledalo je moj bijeg od težeg puta koji uvijek namjerno izaberem. Klikneš na Instagram ili Fejs pa se pridružiš mom bijegu i sanjanju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sramota Pridea: Napadati HDZ zbog korupcije nekih je OK. Ali nije OK napadati ih zbog intime
KOLUMNA DADE MILASA

Sramota Pridea: Napadati HDZ zbog korupcije nekih je OK. Ali nije OK napadati ih zbog intime

Plus+ Teško se oteti dojmu da su profesionalni LGBT aktivisti ovim potezom samo dali nove ideje mračnim kvazi-katoličkim aktivistima da i oni slože nekakve svoje liste javnih homoseksualaca s pozivima na ostracizam

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković