Obavijesti

Kolumne

Komentari 0

Yesterday: Meni je ovo, za sada, najbolji film ove godine!

Yesterday: Meni je ovo, za sada, najbolji film ove godine!
1

Zadnjih par osvrta nekoliko mi je ljudi reklo da sam malo preblag, ali i da sam puno zabavniji kad se ljutim na film ili shit talkam, ali to je rijetko na ovom kanalu. Trudit ću se biti žešći. Pa krenimo.

VIDEO

U ovom trenutku, ovo mi je najbolji film ove godine.

Ovdje se radi o jednom momku koji je neuspješan muzičar i igrom prilika se kakvo znanje o Beatlesima, i još nekim poznatim stvarima - izgubi! Ostale stvari nisu toliko bitne, Beatlesi su bitni. On krene izvoditi njihove stveri, obzirom da je jedini na svijetu koji zna za njih, kao svoje i tu kreće naš zaplet. Usput tu bude i Ed Sheeran i još par poznatih lica, ali neću da spoilam.

Ovo je totalno engleski film. Glavni junak nije ljepotan, ima jako loše zube i preziva se Malik. Glumi ga Himesh Patel koji nema nikakve veze Devom Patelom iz Slumdog Millionariera. Sad stječem dojam da redatelj Danny Boyle želi u svojim filmovima raditi sa svim Patelima ovog svija. Sretno mu bilo jer prezime Patel je rijetko kao recimo prezime Horvat u Hrvatskoj. Ili Stanojević u Srbiji. Ili Stanojević u Hrvatskoj. Ima ih. Himesh je ovdje super, super svira, super pjeva, i nadam se da ću ga još gledati po ekranima.

Glumi nam tu i Lily James, Daisy Ridley za siromašne. I ona je odlična i smušena i šarmantna. Cijeli film je odurno šarmantan i sladunjav, baš kako ih volim. Ne morate ni gledati tko je pisao scenarij, film ko da vrišti: “VIDI MEEEE PISAO ME RICHARD CURTIIIIIS”. Ako ne znate, Richard Curtis je napisao još hrpu toga sladunjavog, i sve mi je ovo jako jako dobro i rado se gleda. O da, Osvrtnik voli sladunjavo na ovaj način.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako vam se gleda video, hvala na to pogledu, ali bez obzira, preporučam vam ga od srca. Ovdje se propitkuje što bi bilo kad mi pjesme Beatlesa nastale u 21. stoljeću, ali i o tome zašto pjesme nastaju, zašto se izvode, za koga, tko što želi od glazbe i pokušava se odgovoriti što je trulo u glazbenoj industriji danas. Neću vam lagati, zasuzio sam na par mjesta. Tako da povedite ženu ili curu, a ako ste posebno hrabri, povedite ih obje istovremeno i uživajte u filmu. Pogotovo ako imalo volite glazbu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang