Obavijesti

BNP Paribas Cardif slavi 40 godina postojanja

BNP Paribas Cardif slavi 40 godina postojanja
1

BNP Paribas Cardif osiguravajuća je kuća osnovana 1973. godine pod imenom Cardif, a razvila se u globalno društvo specijalizirano za osiguranje osoba i imovine.


BNP Paribas Cardif osiguravajuća je kuća osnovana 1973. godine pod imenom Cardif, a razvila se u globalno društvo specijalizirano za osiguranje osoba i imovine. Prisutna je u 36 zemalja diljem Europe, Azije i Južne Amerike.

BNP Paribas Cardif je osigurateljni dio BNP Paribas grupacije i globalno jedan od začetnika bankoosiguranja. Svoj uspjeh temelji na inovativnom poslovnom modelu, dosljednosti i visokoj kvaliteti usluge. Devedeset milijuna ljudi diljem svijeta prepoznalo je kvalitetu i poklonilo svoje povjerenje BNP Paribas Cardifu koje razvija svoje štedne i osiguravateljne proizvode i usluge, te ih distribuira putem mreže svojih partnera, uključujući banke i druge financijske institucije proizvođače i distributere automobila, pružatelje telekomunikacijskih i drugih komunalnih usluga, brokere, maloprodajne lance i sl.

BNP Paribas grupa je prisutna u 80 zemalja, s oko 200.000 zaposlenih, od kojih je više od 150.000 na području Europe. Zauzima istaknuto mjesto u svoja tri glavna područja poslovanja: bankarskom poslovanju s građanstvom, korporativno-investicijskom bankarstvu, te tzv. investicijskim rješenjima u koja ulaze i usluge osiguranja.. U segmentima korporativnoinvesticijskog bankarstva te investicijskih rješenja BNP Paribas među vodećima je u Europi, ima važnu prisutnost u Sjevernoj i Južnoj Americi te među brzo rastućim tvrtkama u Aziji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Hrvatskoj je BNP Paribas Cardif osiguranje prisutno od kraja 2007. godine, kada je na hrvatsko tržište uvelo potpuno novu vrstu osiguranja Credit Protect – odnosno osiguranje sposobnosti otplate kredita u slučaju smrti, trajnog invaliditeta, dužeg bolovanja i otkaza.

Od početka poslovanja BNP Paribas Cardif osiguranje osigurava otplatu gotovinskih, stambenih i auto kredita u Zagrebačkoj banci Banco Popolare Croatia,Hypo Alpe – Adria Banci i Veneto banci, s planom širenja i na druge banke u Hrvatskoj. Istovremeno BNP Paribas Cardif je proširio svoje usluge na leasing društva (Impuls Leasing) s tzv. Leasing Protectom odnosno osiguranjem sposobnosti vraćanja leasinga u slučaju gubitka zaposlenja, dužeg bolovanja i smrti , te osiguranje vozila u slučaju krađe ili totalne štete - GAP Protect.

BNP Paribas Cardif osiguranje posluje u skladu s politikom društveno odgovornog poslovanja koja je usredotočena na pružanje korisnih proizvoda i usluga, promicanje raznolikosti na radnome mjestu, interne inicijative za očuvanje okoliša te pružanje potpore obrazovanju u području ekonomije i financija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu