Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bourneovo naslijeđe - Nikada nije bio samo jedan...

None Foto: Blitz 9

Bourneovo naslijeđe diže još jednu zavjesu i otkriva mračniji sloj intrige, dublju mitologiju i novog heroja koji se mora boriti za život kad njegov program odjednom postane teret.

Novo poglavlje iznimno popularnog špijunskog serijala, koji je od prikazivanja u kinima donio gotovo milijardu dolara zarade, Bourneovo naslijeđe diže još jednu zavjesu i otkriva mračniji sloj intrige, dublju mitologiju i novog heroja koji se mora boriti za život kad njegov program odjednom postane teret. Gledatelji će otkriti što je to naslijeđe, otkrit će različite špijunske programe i da postoji veliki strah da bi se i drugi programi mogli otkriti.

Razrađujući Bourneov svemir kojeg je stvorio Robert Ludlum, scenarist i redatelj širi sagu originalnom pričom o velikoj konspiraciji. Prije 12 godina gledateljima je predstavljen Jason Bourne (Matt Damon) koji je bez svijesti izvučen iz Mediterana. Kroz tri filma pratili su njegova nastojanja da preživi i otkrije vlastiti identitet.

Gledali su kako CIA kreće u lov na čovjeka. Saznali su o programu Treadstone i Bourneovim specijalnim vještinama i sposobnostima, a na kraju trećeg filma možda su pomislili da je priči kraj. Ali… Nikada nije bio samo jedan! U ovom ćemo nastavku upoznati novog junaka - Aaron Cross (Jeremy Renner - The Hurt Locker, The Town, The Avengers, Mission: Impossible—Ghost Protocol). Renner igra operativca koji je podvrgnut tajnom vladinom programu, još opasnijem od onog kojem je podvrgnut Bourne. Uz njega u novom nastavku gledat ćemo i dobitnicu Oscara Rachel Weisz i dva puta nominiranog za Oscara - Edwarda Nortona

NE PROPUSTITE -  U MULTIPLEKSIMA CINESTAR I OSTALIM KINIMA OD 30. KOLOVOZA!