Obavijesti

Bruno Šimleša otvoreno o životu, ljubavi i Bogu

Bruno Šimleša otvoreno o životu, ljubavi i Bogu
2

Pridružite se promociji knjige "U rukavicama mi je ionako prevruće", autora Brune Šimleše koji se ne ustručava bez rukavica govoriti o životu, ljubavi i Bogu!

Bruno Šimleša (1979.) dosad je objavio šest knjiga. Prethodna knjiga Ljubavologija (Naklada Ljevak, 2011.) jedna je od najprodavanijih publicističkih naslova u Hrvatskoj, a predavanja koja su jednom mjesečno održavana u kinu Europa privukla su 5000 ljudi. Njegove su knjige objavljene u Srbiji, Sloveniji i Makedoniji, a početkom sljedeće godine njegova knjiga Škola života konačno će izaći i u SAD-u. Po struci je sociolog, a većinu ideja za knjige crpi iz dvanaestogodišnjeg rada s ljudima. Oženjen je i zahvalan otac trogodišnje djevojčice. 

Knjiga "U rukavicama mi je ionako prevruće" posvećena je svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se sa životom koji ih ne zadovoljava. Posvećena je svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi!

Bruno Šimleša, autor bestselera Škola života i  Ljubavologija, u svojoj sedmoj knjizi govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje i harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. U poglavlju o ljubavi i odnosima najviše je pozornosti posvećeno odgovoru na pitanje kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav jer se često događa da ono što želimo i znamo da zaslužujemo nema previše veze sa stvarnim izgledom našega ljubavnog života.

Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao kako drugačije nego – bez rukavica.

Pridružite se promociji knjige u utorak, 20. studenog u 19 sati, u CineStaru Zagreb, Branimir centar, Branimirova 29 (Dvorana 2) i saznate kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav? Kako izaći na kraj s “negativnim” emocijama? Je li homoseksualnost prirodna i zdrava? Koja je tajna ženstvenosti? Zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima? Treba li vjerovati svojem unutarnjem glasu? Treba li se ostati u lošem braku zbog djece?

Ovo je tek dio škakljivih i uvijek aktualnih tema o kojima će otvoreno i bez rukavica razgovarati voditeljica Antonija Blaće i autor knjige Bruno Šimleša.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"