Obavijesti

Komentari 3

Čarolija Božića u centru grada - "Božićna bajka by Kaufland"

Čarolija Božića u centru grada - "Božićna bajka by Kaufland"
1

Ove subote, 02.12., zagrebački Advent uveličalo je i veliko otvorenje programa "Božićna bajka by Kaufland" na kojem nas je i ove godine dočekao snijeg te bogati program na lokaciji glavnog zagrebačkog trga.

VIDEO

Otvorenje je prošlo u veseloj atmosferi uz Nevenu Rendeli i Gradonačelnika Milana Bandića koji je i službeno otvorio Božićnu bajku prvim snijegom koji je izazvao poplavu popularnih selfie-ja među posjetiteljima. Na otvorenju su se uz Nevenu Rendeli zabavljali i Hrvoje Šalković, Slaven Lunar Kosanović i Ozren Müller. Otvorenje je privuklo Joea Pandura i Marka Churnchetza, mladog slovenskog pijanista koji je sa sobom doveo i londonskog gitaristu Femija Temowo-a, nekadašnjeg suradnika Amy Winehouse te njujorškog kontrabasists Mylesa Slonikera koji surađuje s Nick Caveom.

Posjetitelji su se u sklopu ove bajkovite lokacije odlično zabavili među kućicama s posebnom gastronomskom ponudom, ali i glazbenim nastupom Nika Turković tria, dok će slijedećih nekoliko tjedana moći uživati u božićnim hitovima, jazz, funk, rock i pop standardima te nastupima Swingersa, Kikija Beluhana & Xmas Supaloversa, Alena Đurasa, Matije Cveka, Joe Pandura & Jedi of Retro Xmas Edition, Jingle Brass Banda, Ajngemahtec tria, Trio Decora, Scifidelity Orchestre i najboljih zagrebačkih klupskih DJ-a. Pravo zadovoljstvo Božićne bajke je i Kronplatz Pre - Après Ski kućica koja je uz ponudu toplih Bombardiña i Aperol Spritza te „šarf“ gulaša od divljači ili kobasica oduševila posjetitelje, koji su se slikali u originalnoj gondoli, koja je za ovu priliku posebno dopremljena s Kronplatza u Zagreb.

 

 

Gurmani su kušali bogatu gastronomsku ponudu Sjevera & Juga ili Istriana kućice i njihove vrhunske autohtone proizvode – od tuna burgera i tuna čvaraka pa sve do maneštre sa bobićima, njoka u umaku od boškarina ili istarskih kobasica s tartufima. Sladokusci su se pronašli u interesantnoj ponudi na kućici Slatka bajka, uz tradicionalne fritule spravljene po originalnoj recepturi, waffle, palačinke, palačinke u boji i vrućoj čokoladi. Također, ove godine na Shooters kućici nude se i shooteri napravljeni od domaćih rakija i likera posluženi u čašicama od leda, koji odlično pristaju uz kumru, tradicionalni turski sendvič, božićne ražnjiće i svjetski popularne pržene čokoladice.

Posjetitelji mogu uživati i u izradi vlastitog personaliziranog pjenušca na Sibon kućici, a oni koji vole malo ljuću hranu su došli na svoje kod Boogie Jazz Food kućice koja nudi veliki izbor ukusnih hot dogova sa raznim umacima i dodacima kao što su guacamole, cheddar, prženi luk i neizostavne jalapeño papričice pa sve do pravih američkih burgera koji će ići uz pjenušce i domaće rakije napravljene posebno za ovu prigodu.

Ukoliko se još niste susreli s Crvenkapicom i Vukom, u Kauflandovoj kućici na trgu Bana Jelačića imat ćete priliku upoznati ih! Hoćete li popiti kuhano vino s Vukom ili kušati fritule Crvenkapice? Tu odluku u potpunosti prepuštamo Vama. Vjerujte nam - gdje se dobro jede, razlike ne vrijede!

 

 

No, nije sve u hrani! Svoje male anđele možete povesti svake subote na dječji program, a ako su bili dobri, možda dobiju i po koji poklon od Djeda Božićnjaka! Za one koji se vole slikati, pripremili smo dva zanimljiva Kaufland photopointa.

Maštovitu scenografiju koja je postala zaštitnim znakom prošlogodišnjeg zagrebačkog Adventa, ove je godine još veselija i svečanija kako bi svim posjetiteljima donijela pravu, bajkovitu čaroliju Božića u samom centru grada Zagreba.

Božićna bajka by Kaufland trajat će od 2. prosinca do 7. siječnja sljedeće godine.

Vidimo se na Božićnoj bajci by Kaufland!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori