Obavijesti

U Vodnikovoj upisi u tijeku - popust od 15%!

U Vodnikovoj upisi u tijeku - popust od 15%!
4

Upisi su u tijeku i traju sve do popunjenja grupa, a to znači da grupe koje imaju propisani broj polaznika počinju s radom 14., 15. ili 19. veljače

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom kvizu Svijet jezika Vodnikova. Bili smo ugodno iznenađeni vašim interesom, ali i znanjem koji ste pokazali. I sami znate da su dvoje najbržih osvojili nagrade, a mi smo, s obzirom na velik interes za upis u naše programe učenja, uveli dodatni popust za upis u prvi modul učenja jezika po vašem izboru uz popust od 15 %. To se, naravno, odnosi na upis u ovome semestru. Dovoljno je doći u referadu Vodnikove, i predstaviti se. Ništa lakše! Čekamo vas!

Također, čestitamo sretnim dobitnicima nagradnog kviza: Jozi Nevistić i Jeleni Radić.
 I, samo još nekoliko dodatnih informacija...

Upis u program učenja ovisi o vašim potrebama i ciljevima.
Oni kojima su potrebne vještine poslovnog komuniciranja ( npr. prezentacije, pregovaranje, vođenje sastanaka itd.), upisati će se u verificirani program općeg poslovnog jezika.

Programi i metodika poučavanja poslovnog jezika prilagođeni su ciljanom razvijanju i usvajanju potrebnih vještina, vokabulara i tema uz jezičnu progresiju  predviđenu određenim stupnjem.

S druge strane, oni kojima je potrebno znanje općeg jezika nudimo programe učenja za 7 stranih jezika: engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski,ruski i hrvatski za strance.

Programi općeg i poslovnog jezika temelje se na stupnjevima znanja koji su detaljno opisani u dokumentu Zajednički europski referentni okvir za jezike. Budući da spomenuti dokument navodi opis razina jezičnih znanja i komunikacijskih vještina,  metodologija rada temelji se na paralelnom usvajanju i razvijanju svih jezičnih vještina- govor, slušanje, čitanje i pisanje.

Na kraju obrazovnog razdoblja, nakon položenog ispita polaznici dobivaju svjedodžbu s referentnim stupnjem znanja, što im donosi brojne prednosti, između ostalog, bolje pozicioniranje i napredovanje u poslu jer se stupanj znanja upisuje u radnu knjižicu, te mogućnost nastavka učenja stranog jezika na nekom od europskih jezičnih učilišta.

Moduli učenja programirani su na 70 nastavnih sati  u dinamici 2 x 2 nastavna sata tjedno, ponedjeljkom i srijedom ili utorkom i četvrtkom  u 8.00, 16.30, 18.20, 20.10 sati ili subotom od 9 do 12.30.

Uz standardne opće programe učenja stranih jezika u našoj ponudi imamo i konverzacijske tečajeve. Namijenjeni su onima koji žele usavršiti postojeće znanje stranog jezika i postići sigurnost u komunikaciji. Za upis u ovaj program potrebno je predznanje stranog  jezika na razini stupnja B1, što znači da je kandidat već svladao sve bitne gramatičke strukture i funkcije.

Kroz različite teme, vokabular i jezične strukture, koriste se različiti sadržaji i aktivnosti kako bi polaznici razvili komunikacijske  kompetencije.
Na kraju obrazovnog razdoblja u trajanju od 60 sati polaznici dobivaju certifikat o završenom komunikacijskom programu.
U odabiru programa, jezika i dinamike učenja, odlučujete sami, ostalo je na nama!

Vjerujte tradiciji profesionalnosti i kvalitete poučavanja dugoj 60 godina, te stotinama tisuća zadovoljnih polaznika koji su progovorili jezikom koji su naučili u Vodnikovoj.
Dođite, čekamo vas u Vodnikovoj 12, svakoga dana od 8 do 20, subotom od 9 do 13!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"