Obavijesti

DELTRON - pozitivna i opuštajuća životna klima

DELTRON - pozitivna i opuštajuća životna klima
3

Uz distribuciju uređaja vrhunske kvalitete koji su praktični za montažu, održavanje i uporabu, Deltronovu snagu predstavljaju i njegovi stručni i predani zaposlenici

DELTRON U HRVATSKU DOVODI NAJVEĆEG PROIZVOĐAČA KLIMA UREĐAJA NA SVIJETU

Tvrtka Deltron d.o.o. već dugi niz godina na hrvatsko tržište uvodi proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje "klime" po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore.

Danas je Deltron d.o.o. sinonim za uspješnu distribuciju vrhunskih svjetskih proizvođača klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric i Gree, čiji su ovlašteni zastupnik za Republiku Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

GREE - najveći specijalizirani  proizvođač klima uređaja na svijetu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za što jamči 300 kontrolnih laboratorija. Gree se bavi isključivo proizvodnjom klima uređaja što ga čini najvećim svjetskim stručnjakom specijaliziranim upravo za to područje. Danas se njihovi proizvodi stalno isporučuju u svim dijelovima svijeta i pomažu pri stvaranju udobnog i harmoničnog radnog okoliša i obiteljske atmosfere.

Gree proizvodi su neprekidno u razvoju. Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke, te ugrađenim materijalima, što Gree izdvaja od uređaja ostalih proizvođača. U želji da svojim kupcima omogući jednostavnije i ugodnije korištenje, Gree je uvijek ispred naših želja i potreba. Gree klimatizacijska oprema prisutna je u preko 100 zemalja širom svijeta.

MITSUBISHI ELECTRIC – pionir novih tržišta usmjeren na neprestane tehnološke inovacije

Tvrtka Deltron generalni je zastupnik branda Mitsubishi Electric, koji godinama zadovoljno "hladi i grije" hrvatsko tržište proizvodima iz programa kućne i komercijalne serije, kao i VRF sustavima. Mitsubishi Electric korporacija promovira održivi razvoj i predana je zaštiti i očuvanju globalnog okoliša kroz tehnologiju, kroz sve svoje poslovne aktivnosti i postupke svojih zaposlenika.

Prvi su na tržištu ponudili visoko napredne sustave s inverterom. Koristeći tehnologiju invertera, Mitsubishi Electric uređaji proizvode točno onoliko učinka koliko je potrebno za određeni prostor. Sustavi rade tako efikasno da ne troše energiju na pretjerano grijanje ili pretjerano hlađenje, čime se u velikoj mjeri smanjuju troškovi korištenja. Alternativni sustavi, koji se mogu činiti jeftinijima, često su poslije skuplji za korištenje, što Mitsubishi Electric čini najučinkovitijim mogućim izborom.

Znanstveni dokazi upućuju na to da umjetno proizvedeni kemijski spojevi oštećuju ozonski omotač te stoga Mitsubishi Electric koristi samo rashladna sredstva bez klora koja su potpuno sigurna za okoliš i ozonski omotač. Svaki proizvod je postignuće za sebe jer pruža godine tihog rada i energetske efikasnosti s minimalnim utjecajem na okoliš.

DELTRON -  pozitivna i opuštajuća životna klima

Tvrtka Deltron teži neprestanom stvaranju dodatnih vrijednosti i poboljšanju djelotvornosti poslovanja. Razvojem timskog duha i građenjem cjelovitih poslovnih rješenja kroz partnerstva s vodećim svjetskim tvrtkama, partner su koji primjenjuje najviše standarde poslovanja i osigurava visoku kvalitetu usluge. 

Deltron čini život svojih potrošača jednostavnijim. Uz distribuciju isključivo uređaja vrhunske kvalitete koji su praktični za montažu, održavanje i uporabu, Deltronovu snagu predstavljaju i njegovi stručni i predani zaposlenici. Uz kvalitetan uređaj, najvažnije je imati iskusnog i pouzdanog partnera koji svaki problem rješava s lakoćom i čini našu životnu klimu opuštenijom i pozitivnijom. 

Na web stranicama tvrtke Deltron mogu se pronaći svi potrebni podaci o odgovarajućem klima uređaju: prema tipu uređaja, tehnologiji regulacije te kapacitetu klima uređaja. Također, putem kalkulatora, unosom potrebnih podataka za svoj dom ili poslovni prostor (dimenzija i karakteristika prostora), moguće je izračunati minimalnu snagu klima uređaja koji će odgovarati svakom prostoru.

Život ispunjen opuštajućom klimom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu