Obavijesti

Dežurni telefon: Potraži savjet i stručno mišljenje ginekologa

Dežurni telefon: Potraži savjet i stručno mišljenje ginekologa
2

Svakog petka u terminu od 16 do 18 sati možeš nazvati specijalisticu ginekologije dr. sc. Ullu Marton i potražiti njezin savjet u vezi svih ginekoloških tegoba

Portal Zdrava Krava brine za zdraviji i sretniji život svojih čitatelja, a kako bismo ti uz svakodnevni sadržaj, alate i korisne informacije omogućili podršku, savjete i odgovore na pitanja koja se tiču isključivo tebe ili tvoje okoline uveli smo novu funkcionalnost - Dežurni telefon Zdrave Krave. Kako djelovati u određenoj situaciji, je li potrebno ići na pregled, jesu li tvoji simptomi uobičajeni, kako si trenutno pomoći... na ova i mnoga druga pitanja odgovaraju stručnjaci Dežurnog telefona Zdrave Krave!

Specijalisticu ginekologije dr. sc. Ullu Marton možeš nazvati petkom od 16 sati

Svakog petka u terminu od 16 do 18 sati možeš na broj 060 50 10 10 nazvati specijalisticu ginekologije dr. sc. Ullu Marton i potražiti njezin savjet u vezi svih ginekoloških tegoba. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om.

Važnost sigurnog seksualnog odnosa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Imaš li bolne menstruacije? Zanima li te jesu li ciste na jajnicima opasne? Specijalistica ginekologije dr. sc. Ulla Marton, stručnjakinja Zdrave Krave te voditeljica Poliklinike za ginekologiju i porodiljstvo 'Dr. Marton', može ti na temelju niza čimbenika koje joj izložiš o svome zdravstvenom stanju pomoći otkriti uzrok tome zašto ti se skratio menstrualni ciklus ili zašto je neredovit. Također, ako ti kasni menstruacija, a test na trudnoću je negativan, saznaj što to sve može značiti.

O važnosti zdravog i sigurnog seksualnog odnosa mnogo ti može reći putem telefona. Bez ustručavanja joj se obrati u vezi upita za odabir najbolje kontraceptivne metode. Ako ne znaš kako liječiti genitalne bradavice ili policistične jajnike te kako se najbolje zaštititi od spolnih bolesti, slobodno je pitaj.

Zablude i ginekološki pregledi u trudnoći

U slučaju da se odlučiš na trudnoću, od doktorice Marton možeš saznati koje bi sve pretrage prije toga trebala obaviti. Saznaj može li pomaknuta maternica uzrokovati probleme te možeš li planirati i drugu trudnoću nakon carskog reza. Problemi zanošenja, iznošenja trudnoće, krvarenje usred ciklusa, abnormalnosti papa obriska i poteškoće tijekom menopauze samo su dio problematike kojom se doktorica Marton bavi.

Sa svim upitima o zdravstvenim tegobama možeš se dr. sc. Ulli Marton obratiti svakog petka na broj telefona 060 50 10 10.  Njezine savjete i korisne prijedloge možeš dobiti u periodu od 16 do 18 sati. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

Savjete i podršku psihologa, stomatologa, nutricionista, ginekologinje i fitoterapeutkinje možeš dobiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 15 do 17 sati, a raspored Dežurnog telefona možeš pronaći ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer