Obavijesti

Dimensions festival, ovo će ljeto proslaviti svoj peti rođendan

Dimensions festival, ovo će ljeto proslaviti svoj peti rođendan
1

Ovo jubilarno izdanje, za koje organizatori planiraju niz iznenađenja, održat će se od 25. do 28. kolovoza na tvrđavi Punta Christo pored Pule

Pogledajte najbolje trenutke Dimensions festivala 2015.!

Dimensions festival, europski epicentar najsvježije elektroničke glazbe, ovo će ljeto proslaviti svoj peti rođendan, a nedavno su i objavljeni datumi tog jubilarnog izdanja. Peti Dimensions festival će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni 24. kolovoza, nakon čega se seli na tvrđavu Punta Christo, gdje će festival trajati od 25. do 28. kolovoza.

U iščekivanju ljeta, Dimensions s ponosom predstavlja Highlights video; uvid u magiju koja se svake godine događa u pulskoj Areni i na tvrđavi Punta Christo, koju je zabilježila producentska kuća Family Creative.

DIMENSIONS 2015. HIGHLIGHTS VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ujedinjujući poklonike elektroničke glazbe iz cijelog svijeta još od 2011. godine, Dimensions festival je brzo postao jedan od najcjenjenijih festivala na hrvatskoj obali. Zadnje, četvrto izdanje festivala bilo je najposjećenije do sada čime je još jednom dokazan status Dimensions festivala kao europskog epicentra underground glazbe, voljenog od publike i glazbenika zbog svoje intimne atmosfere i pomno biranih izvođača.

Dvjestotinjak izvođača izmjenjivalo se na posebno dizajniranim pozornicama, među kojima se istaknula vizualno atraktivna Clearing pozornica na kojoj su nastupali neki od glavnih zvijezda festivala, poput velikana P-funka Georgea Clintona u pratnji desetak glazbenika, zatim Underground Resistance, Moodyman, Surgeon, Mount Kimbie i Four Tet. Ostale festivalske pozornice ugostile su setove techno, house i disco velikana, a rado se sjećamo nastupa američke house legende Lil Louisa, izvanredan disko Danielea Baldellia, tvrdi techno super zvijezda Bena Klocka i Rødhåda te uvijek energične izvođače već kultne Mungos pozornice. Glazbenu ekstravagancu iz Arene gdje su festival otvorili Four Tet, Little Dragon i Floating Points uživo je prenosio planetarno popularni Boiler Room.

Dimensions Arena 2015. / Fotograf: Dan Medhurst

Dimensions festival ima sve; od blaženih zabava na plaži do pravih raveova gdje se može čuti sve od housea, techna, world musica, jazza i disca u idiličnom okuženju. Planirajući do sada najobilnije izdanje Dimensions će za svoj peti rođendan okupiti glazbenike svjetske klase koji će nastupiti kao i uvijek na vrhunskom razglasu. Zbog sve veće baze obožavatelja i zalaganja organizacije da festival zadrži svoju intimnu atmosferu ulaznice je potrebno kupiti na vrijeme. Povoljnije ulaznice za Hrvatsku i regiju u prodaji će biti u siječnju, kada će biti otkrivena i imena prvih izvođača.

Resident Advisor, najvažniji svjetski medij za elektroničku glazbu, posjetio je ovogodišnji, četvrti Dimensions festival i svoje iskustvo pretvorio je u desetominutni dokumentarni film. Ovaj film je dio serijala INSIDE u kojem Resident Advisor predstavlja najbolje europske glazbene festivale Film je dio njihovog serijala INSIDE, a sadrži cjelovite i sninke nastupa sljedećih glazbenika: UR presents Timeline live, Âme, MCDE b2b Jeremy Underground, RØDHÅD, Legowelt i mnogh drugih.

Pogledajte dokumentarac Resident Advisora o Dimensions festivalu!

Sve informacije o Dimensions festivalu dostupne su na:

www.dimensionsfestival.com 

www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival 

www.facebook.com/DimensionsFestival 

www.twitter.com/dimensions_fest 

www.mixcloud.com/dimensionsfestival

www.youtube.com/dimensionsfestival

Služeni Facebook event: 

www.facebook.com/events/909456245788138/



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu