Obavijesti

Dodijeljene nagrade za najbolje hrvatske brendove!

Dodijeljene nagrade za najbolje hrvatske brendove!
2

Dodijeljene nagrade za najbolje hrvatske brendove SUPERBRANDS! EKO TAXI nagrađen za ekološku odgovornost nagradom "Green Superbrands 2012"!

Zagreb, 5. prosinca 2012. – Globalna nagrada za najbolje brandove SUPERBRANDS ponovno je dodjeljena za najbolja ostvarenja na hrvatskom tržištu. Ove godine po prvi puta uveden je i novi, dodatni kriterij EKOLOŠKE ODGOVORNOSTI, te su nagrađeni dobili predznak GREEN SUPERBRANDS.

To je nagrada tvrtkama koje iskazuju visoku ekološku svijest i skrbe se za okoliš, a između 852 brenda potrošački je žiri zaključio da ih samo 78 u Hrvatskoj zaslužuje to vrijedno zeleno priznanje – među njima i Eko taxi.


Stručni žiri i potrošači odabrali su 78 najboljih brandova u dvadesetak kategorija. U izboru putem online glasanja sudjelovalo je preko 27.000 jedinstvenih potrošača – predstavnika opće javnosti.
Standardizirani kriteriji odabira primjenjuju se u više od 90 zemalja svijeta u kojima Superbrands vrši selekciju i promociju najboljih brandova. Ti kriteriji su: kvaliteta, pouzdanost, razlikovnost, emocionalni naboj i ekološka odgovornosti.

EKO TAXI, čiji je moto 'Za zeleni i čisti Zagreb' i koji rabi vozila koja ispuštaju 50 % manje CO2 nego ostala vozila na fosilna goriva, dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade "Green Superbrands 2012"! Uz sve svoje pogodnosti, Eko taxi je trenutačno i najpovoljniji taxi prijevoznik na području Zagreba. Na nedavnoj proslavi svog 1. rođendana tako se već mogao pohvaliti brojkom od oko 65 000 preveznih putnika mjesečno, te slobodno može reći da je već u prvoj godini poslovanja prevezao cijeli Grad Zagreb. Pozivanjem njihova broja 1414 svi sudjelujemo u očuvanju okoliša!

SUPERBRANDS je globalni arbiter na području brandova i prisutan je od 1994. godine u više od 90 zemalja svijeta te vrši odabir i promociju najboljih brandova uz standardizirani proces selekcije koja uključuje eminentne poslovne i marketinške stručnjake i kupce.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'