Obavijesti

Dog friendly centar: Pseći show u SUPERNOVA centru

Dog friendly centar: Pseći show u SUPERNOVA centru
9

Supernova centar Zagreb okupio je prošle subote brojne ljubitelje životinja među kojima i poznate osobe koje su sa svojim ljubimcima prošetale modnom pistom

Atraktivan program, značajne pogodnosti u trgovinama Supernova centra Zagreb, besplatan Eko taxi prijevoz za vlasnike pasa i goste događanja, privukli su veliki broj posjetitelja na ovu humanitarnu i zabavnu priredbu.

Program „Vauu SUPERsubote“ započeo je predstavljanjem pasa i štenaca iz Udruge Noina Arka i skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec koji traže udomitelje, a nastavio se revijom ljubimaca poznatih osoba. Reviju su vodili Ankica Dobrić i njen pas Buda kao suvoditelj, a pistom su prošetali psi koje su udomili Vanja Mamić, Dalibor Petko i Slavko Sobin, kao i ljubimci Lee Dekleve, Luke Nižetića, Nede Parmać, Marine Tomašević, Ivane Marić, Tene Nemet Brankov i Sanje Doležal.

Uslijedio je pravi pseći plesni show u izvedbi Dog dancing team-a te modna revija djece, mama i njihovih ljubimaca nagrađenih u natječaju portala Klokanica.hr. Baby Center darovao je čitateljice odjećom  za mališane, a Pet centar kaputićem za psa.

Rehabilitacijski centar Silver predstavio je pse obučene za pomoć ljudima s posebnim zdravstvenim potrebama i posebno rijetke pasmine, a Udruga Indigo psa za udomljenje koji je šetao centrom raznoseći besplatne primjerke 24SATA oduševljenoj publici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pet centar osigurao je besplatne savjete veterinara, Jadransko osiguranje informiralo je o policama osiguranja za ljubimce, frizure za pse stilizirao je grooming salon Luna, dok je Eukanuba počastila darovima. Posjetitelji su se mogli besplatno našminkati kod dm vizažista, zatim profesionalno fotografirati te preuzeti CEWE fotografije na dar.

Mališane je zainteresirao plišani psić Cacamax, idealan za privikavanje djeteta na brigu o ljubimcu kojeg je predstavio Baby Center u Junior corner-u u kojem se odvijao dječji turnir u Brainbox igri.

Likovni umjetnik Boris Hrepić s djecom je oslikao Emaus drvene pseće kućice koje ostaju na trajno korištenje četveronožnim posjetiteljima centra.

Posebno smo sretni što su gotovo svi predstavljeni psi i štenci odmah i udomljeni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer