Obavijesti

Doživite duševni preporod - velika radionica 18. lipnja

Doživite duševni preporod - velika radionica 18. lipnja
1

Saznajte odgovor zašto vam se nešto događa i kako ćete riješiti vaše životne probleme. Probudite se.

Jeste li spremni za oprost? Možete li se odreći osuđivanja drugih i sebe, možete li obuzdati svoje loše misli, ljubomoru, zavist? Jeste li spremni očistiti svoju dušu od negativnih energija i u svoju podsvijest upisati samo dobre misli i namjere? Što možete tražiti od Boga ako niste spremni slijediti ga? 

Kada razmislite o svemu ovome i odlučite se promijeniti, vrata vaše duše otvorena su za ljubav, za božansku emociju jaču od svih nevolja, najvažniji kapital i ulog koji će vam otvoriti put do željenog uspjeha u svim aspektima vašeg života.

Na vašem putu duhovnog iscjeljena pomoći će vam Fatima Tomičić koja održava veliku radionicu 18. lipnja u 14. sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2. Fatima je duhovna iscjeliteljica iznimno cjenjena na ovim prostorima, ali i u dijaspori. 

O Fatimi Tomičić objavljeni su brojni tekstovi u domaćem i stranom tisku, gostovala je u televizijskim i radio emisijama. O njenom radu objavljena su i snimljena brojna svjedočanstva koja govore o nevjerojatnim promjenama u kvaliteti življenja polaznika njenih radionica i individualnih terapija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fatima Tomičić je 41-godišnjakinja, supruga i majka četvero djece, prvo je rodila još kao učenica četvrtog razreda medicinske škole, ali uz obiteljski život i majčinstvo, uspjela je razviti svoja izvanosjetilna čula, intuiciju i vidovitost. 

Ona je suvremena duhovna iscjeliteljica koja će vas iznenaditi nevjerojatnim poznavanjem Kur’ana i Biblije, budizma i hinduizma, new age, ali temelj njena duhovnog djelovanja je vjera u Boga, molitva i oprost.

Znanja je sticala u školi misticizma kod teološki obrazovanih  duhovnih učitelja. Fatima Tomičić ima niz zanimljivih detalja iz svoje karizmatične prošlosti i sama je pravi primjer da želimo li, zlo možemo pretvoriti u dobro, odnosno negativnu energiju u pozitivnu, ukoliko temeljita promjena počinje u duši. Prvi korak te promjene je oprost, samome sebi i drugima, ali kako to postići morate osobno doživjeti i otkriti u susretu s iscjeliteljicom Tomičić na njenoj radionici ili na individualnoj terapiji. 

O tome kako Fatima vidi i doživljava i ovaj i onaj svijet doznat ćete iz njene knjige “Rukopis duše”,u kojoj govori o svome radu i tehnikama koje primjenjuje u terapiji. Osim knjige Fatima je objavila i istoimeni DVD na kojem su svjedočanstva onih kojima je pomogla

Fatima je jedina duhovnjakinja koja briljantno radi karmičku analizu sudbine, pisala je o poznatim osobama s hrvatske javne scene: Tariku Filipoviću, Ivi Majoli, Thompsonu, Ivi Sanaderu, Stipi Mesiću, Goranu Ivaniševiću, Severini, Nives Celzijus, Simoni i Anti Gotovac...

Želite li doživjeti duševni preporod, promijeniti vaš život i konačno početi disati punim plučima i osječati se zadovoljno samim sobom dođite na veliku radionicu koju će Fatima Tomičić održati 18. lipnja u 14. sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2. 

Cijena radionice je 200 kn (u cijenu je uključena knjiga "Rukopis duše", istoimeni dvd i programirana svijeća koja spaja ljude  na frekvenciji iscjeljujućih energija i božanske ljubavi).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.