Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Doživite nezaboravno Blink voćno iskustvo!

None Foto: FILIP TRADE 4

Povodom 3. rođendana Lauba je slavila uz prepoznatljive okuse. Doživite i vi nezaboravno voćno iskustvo za svako nepce uz nove Blink voćne bombone!

Lauba je 14. lipnja proslavila svoj 3. rođendan, a ovog puta pokrovitelj je bio brand Blink bomboni sa stilom.

Laubin rođendan došli su čestitati i proslaviti s nama dragi prijatelji i gosti Ana Stunić, Andrej Dojkić, Damir Mrakovina, Kristijan Potočki, Jadranka Sloković, Čedo Prodanović i brojni drugi koji su uz Blink bombone sa stilom mogli uživati u prepoznatljivoj mješavini najsočnijih voćnih okusa.

Blink bomboni predstavljaju mnogo više od ukusnih bombona jer osim vrhunskih voćnih okusa karakterizira ih visoka kvaliteta, bez šećera su i niske kalorijske vrijednosti ,zdravog voćnog i mint okusa, te su zbog posebno dizajniranog pakiranja  s ugrađenim Blink detaljem postali neizostavan modni detalj.

Blink bomboni su stvoreni za ljude koji ne vole dosadu i koji uvijek traže nešto novo i drugačije, oni  oslikavaju vaše raspoloženje.

U ponudi su Blink okusi od klasičnog i savršeno uravnoteženog  Peperminta,  voćnih okusa mješavine jagode i breskve Peach Berry, sočne zelene jabuke Green Apple, spoju tamnih bobica sa nagovještajem metvice Black Currant, okusa Cole, okusa ljetne slatkoće manga i marakuje Mango Passion, te osvježavajućeg okusa grejpa Pink Grape.

Bilo koji okus da odaberete zajamčeno će razveseliti vaše nepce!

 Zasjajte u društvu sa svojim omiljenim Blinkom !