Obavijesti

Eko prijevoz nova članica Saveza za energetiku Hrvatske

Eko prijevoz nova članica Saveza za energetiku Hrvatske
1

Tvrtka Eko prijevoz d.o.o. pruža uslugu taksi prijevoza, a postala je nova članica Saveza za energetiku Hrvatske. Flota im trenutno broji 85 hibridnih modela vozila

Hibridna vozila Eko Taxija osigurala su, na razini flote, smanjenje CO2 plinova za 35%, a uz Toyotine i Lexus hibridne modele flota se sastoji i od Hyundai vozila koji su opremljeni najmodernijim Euro V dieselskim i benzinskim motorima.

Ekološki pristup kojim se Eko Taxi razlikuje od konkurencije dobio je novu dimenziju kada su krajem prošle godine gume na svim vozilima unutar voznog parka zamijenjene eko gumama koje spadaju u najviši razred energetske učinkovitosti te na taj način smanjuju potrošnju goriva, a samim time i emisiju CO2 plinova u okoliš. Sve stare gume su ekološki zbrinute kao i sva ulja zamijenjena nakon više od 400 tehničkih servisa koja jamče ispravnost svakog vozila i maksimalnu sigurnost prilikom vožnje.

"Iznimno smo ponosni članstvom u Savezu za energetiku Hrvatske, što je još jedna potvrda našeg ekološkog pristupa kojem težimo od samih početaka razvoja tvrtke. Osim samog prijevoza putnika koje je u skladu s najvišim standardima ekološke vožnje, Eko Taxi kontinuirano se trudi unaprijediti sve aspekte svojeg poslovanja kako bi čim više smanjio utjecaj na okoliš na što je zasigurno značajno utjecalo i stavljanje eko guma na sva vozila. I u godini koja je pred nama Eko Taxi nastavlja djelovati u skladu sa svojom vizijom, a to je, osim usredotočenosti na klijente i njihovo zadovoljstvo uslugom, očuvanje okoliša i društvena odgovornost na koju smo osobito ponosni.", istaknuo je Mislav Munivrana, direktor Eko Taxija.

Tvrtka s radom započinje u listopadu 2011., prvo na području grada Zagreba, nakon čega u siječnju 2012. godine svoje poslovanje širi i na područje grada Zaprešića. Ovisno o potrebama i željama klijenata nudi usluge sigurnog, udobnog i brzog prijevoza putnika i robe na području ostatka dijela Hrvatske. Vizija Eko taxija je bila postati vodeća hrvatska autotaksi kompanija usredotočena na očuvanje okoliša, klijente, svoje djelatnike i inovacije u poslovanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prepoznati kao kompanija koja iskazuje visoku ekološku svijest tvrtka Eko prijevoz d.o.o. krajem 2012. dobiva nagradu "Green Superbrands". Također, tvrtkin ekološki aspekt prepoznat je i na dodjeli nagrada za razvoj zelenog gospodarstva "GREENOVATION" gdje je odabrana za nositelja oznake "GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE". U kategoriji "Najbolja zelena usluga" Eko taxi je dobitnik nagrade zahvaljujući njegovom smanjenju emisije CO2 upotrebom hibridne tehnologije.

Više o temama vezanim za energetiku i održivost potražite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1