Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogledajte trailer za najnoviji nastavak Nemoguće misije

None Foto: Blitz 11

Bez pomoći kaskadera Tom Cruise briljirao je u intrigantnom i uzbudljivom nastavku popularne franšize Mission Impossible

"Kao filmaš i glumac uvijek razmišljam o gledateljima. Želim ih zabaviti i svaki im put priuštiti novu avanturu. Najvažnije je imati svježu priču, zanimljivu, koja će održati napetost. Prva tri filma bila su ogromni hitovi i zaradili su zajedno više od 2 milijarde dolara. Svaki je film režirao drugi redatelj, tako da svaki od njih izgleda drugačije." izjavio je Tom Cruise vezano uz nikada zabavniji nastavak Nemoguće misije.

Film Nemoguća misija - protokol duh je akcijski triler pun kaskaderskih scena, višeslojnih likova, najnovijih uređaja i predivnih lokacija. Sniman je pet mjeseci, od listopada 2010. godine do ožujka 2011. godine od Los Angelesa do Moskve, Praga, Dubaia, Mumbaia i Vancouvera, na lokacijama među kojima su zatvor Mladá Boleslav (sjeveroistočno od Praga), čak šest studija u Canadian Motion Picture Park u Vancouveru te gotovo nestvarna, futuristička arhitektura Dubaia, grada koji doslovno izranja iz pustinje, uključujući najvišu zgradu na svijetu, Burj Khalifa.

ETHAN HUNT (Tom Cruise) mora se razviti kao agent i od vuka samotnjaka postati pravi vođa. U ovom se filmu mora osloniti na druge, što za njega predstavlja veliki izazov jer su ga članovi tima i organizacija puno puta izdali. No, nema izbora već mora imati vjere u troje ljudi koje jedva poznaje. Tom Cruise se u ovom se filmu pridružuju Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor i Léa Seydoux.

"Svaki je lik snažan sam za sebe i zajedno djeluju kao da je svaki u svojem ritmu te se moraju sinkronizirati - i to i uspijevaju. Svaki od njih donosi predivnu dinamiku cijelom timu." opisao je Cruise.

Hrabri Tom Cruise i u ovom je nastavku sve opasne scene odlučio izvesti bez pomoći kaskadera, a daleko najimpresivnija je ona na vrhu Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. U zadivljujućoj sceni Ethan se mora izvana penjati uz 828 metara visoku zgradu koja izgleda poput igle koja dotiče svemir.

U jednoj od prvih scena u filmu vidjet ćete ni manje ni više nego Gorana Navojca. Nećemo vam više ništa otkrivati, a vi svakako nemojte propustiti film koji od danas možete pogledati u IMAX ® u koji omogućava nenadmašivi doživljaj. Ovo je prvi nastavak priče o Ethanu Huntu koji se prikazuje u IMAX® kinima a dijelovi filma snimanu su IMAX® kamerama.

Film u hrvatska kina dolazi danas, 15.12. Zabava je zagarantirana. Pogledajte trailer u galeriji.