Obavijesti

Pogledajte trailer za najnoviji nastavak Nemoguće misije

Pogledajte trailer za najnoviji nastavak Nemoguće misije
11

Bez pomoći kaskadera Tom Cruise briljirao je u intrigantnom i uzbudljivom nastavku popularne franšize Mission Impossible

"Kao filmaš i glumac uvijek razmišljam o gledateljima. Želim ih zabaviti i svaki im put priuštiti novu avanturu. Najvažnije je imati svježu priču, zanimljivu, koja će održati napetost. Prva tri filma bila su ogromni hitovi i zaradili su zajedno više od 2 milijarde dolara. Svaki je film režirao drugi redatelj, tako da svaki od njih izgleda drugačije." izjavio je Tom Cruise vezano uz nikada zabavniji nastavak Nemoguće misije.

Film Nemoguća misija - protokol duh je akcijski triler pun kaskaderskih scena, višeslojnih likova, najnovijih uređaja i predivnih lokacija. Sniman je pet mjeseci, od listopada 2010. godine do ožujka 2011. godine od Los Angelesa do Moskve, Praga, Dubaia, Mumbaia i Vancouvera, na lokacijama među kojima su zatvor Mladá Boleslav (sjeveroistočno od Praga), čak šest studija u Canadian Motion Picture Park u Vancouveru te gotovo nestvarna, futuristička arhitektura Dubaia, grada koji doslovno izranja iz pustinje, uključujući najvišu zgradu na svijetu, Burj Khalifa.

ETHAN HUNT (Tom Cruise) mora se razviti kao agent i od vuka samotnjaka postati pravi vođa. U ovom se filmu mora osloniti na druge, što za njega predstavlja veliki izazov jer su ga članovi tima i organizacija puno puta izdali. No, nema izbora već mora imati vjere u troje ljudi koje jedva poznaje. Tom Cruise se u ovom se filmu pridružuju Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor i Léa Seydoux.

"Svaki je lik snažan sam za sebe i zajedno djeluju kao da je svaki u svojem ritmu te se moraju sinkronizirati - i to i uspijevaju. Svaki od njih donosi predivnu dinamiku cijelom timu." opisao je Cruise.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrabri Tom Cruise i u ovom je nastavku sve opasne scene odlučio izvesti bez pomoći kaskadera, a daleko najimpresivnija je ona na vrhu Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. U zadivljujućoj sceni Ethan se mora izvana penjati uz 828 metara visoku zgradu koja izgleda poput igle koja dotiče svemir.

U jednoj od prvih scena u filmu vidjet ćete ni manje ni više nego Gorana Navojca. Nećemo vam više ništa otkrivati, a vi svakako nemojte propustiti film koji od danas možete pogledati u IMAX ® u koji omogućava nenadmašivi doživljaj. Ovo je prvi nastavak priče o Ethanu Huntu koji se prikazuje u IMAX® kinima a dijelovi filma snimanu su IMAX® kamerama.

Film u hrvatska kina dolazi danas, 15.12. Zabava je zagarantirana. Pogledajte trailer u galeriji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer