Obavijesti

Feravino predstavilo novu ponudu s atraktivnim cijenama

Feravino predstavilo novu ponudu s atraktivnim cijenama
9

Vrhunska Dika vina će se pozicionirati ispod 40 kuna, uz jedinstvenu cijenu i za bijela i za crvena vina. Donosimo europski omjer cijene i kvalitete – vrhunska vina za 5 po samo 5 eura!

Feravino je odlučilo svoju kompletnu liniju vrhunskih i kvalitetnih Dika vina u maloprodaji pozicionirati ispod 40 kuna, što se odnosi kako na bijela tako i crvena vina. Od sada ćete nagrađivane Dika graševinu, Dika bijeli pinot, Dika rajnski rizling, Dika chardonnay, ali i Dika Zweigelt i Dika Frankovku te Dika rose u maloprodaji moći kupiti po jedinstvenoj cijeni koja će se, ovisno o pojedinom trgovačkom lancu, kretati između 35 i 40 kuna.

Odlučili smo domaćim kupcima ponuditi naša visokokvalitetna Dika vina po još povoljnijoj cijeni. Tri su razloga za takvu odluku. Prvi je želja da dodatno nagradimo kupce koji su u posljednjih godinu dana otkako je lansirana nova linija zaista odlično prihvatili sva naša Dika vina, iznad svih očekivanja. Nove cijene Dike domaćim kupcima donose pravi europski omjer cijene i kvalitete i u tome smo, mogu slobodno reći, predvodnici među domaćim vinarima. Domaći kupci će sada moći dobiti vrhunsko vino, vino za 5, za svega 5 eura, što je vinski standard u Europskoj uniji!

Rekao je Malden Perak direktor Feravina.

Osim novih cijena, iz Feravina su okupljenima pokazali i pravu prodajnu novinu na domaćem tržištu - praktično kartonsko Dika pakiranje četiri mini butelje Dika graševine koje su u maloprodaji mogu kupiti po akcijskoj cijeni od svega 30 kuna. Od ovog maštovitog pakiranja koje je u ponudi tek nekoliko tjedana u Feravinu imaju velika očekivanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova ponuda je prilagođena svima koji žele uživati u čaši odličnog vina u svakoj prilici ne brinući se pritom hoće li im nakon otvaranja butelje ostati nepopijeno vino za koje se kasnije prilično komplicirano pobrinuti. Jedna naša mini butelja je idealna taman za jednu čašu vina. Nadamo se da ćemo ovom ponudom ući u još više domova i Dika vinima uljepšati obiteljske trenutke i druženja

Rekao je Nikola Kruljac, direktor prodaje Feravina. On je otkrio i da je novo Dika pakiranje već pravi hit u trgovačkim centrima.

Berba 2011. bez sumnje biti najbolja godina za Dika vina, a prema već ostvarenim rezultatima njihovih dokazanih enologa u podrumu, u Feravinu ne kriju ambiciju osvajanja najsjajnijih medalja kako na domaćim tako i na najuglednijim međunarodnim vinskim smotrama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag