Obavijesti

First minute Mediteran i Jadran do 30. travnja

First minute Mediteran i Jadran do 30. travnja
4

Iako su u Hrvatskoj svima veoma dobro poznati last minute popusti na putovanja, manji broj građana zna za first minute popuste. Sunčani odmor pruža Vam super ponude!

Hoteli svake godine mame niskim cijenama na početku sezone nebi li privukli što više turista.

Jadran

Svugdje je lijepo ali doma je najljepše, rekli bi naši stari. Od Istre do Kvarnera pa kroz cijelu Dalmaciju dočekat će vas ljubazni domaćini, fenomenalna gastronomska ponuda te prekrasno more koje je nadaleko poznato po svom kristalnom blještavilu. Svu tu ljepotu možete doživjeti već od 899kn za 7 polupansiona.  

Tunis

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Direktnim letovima iz Ljubljane (4., 5. mjesec) i iz Zagreba (6., 7., 8., 9. i 10. mjesec) možete odletjeti u Tunis po cijenama već od 1.949kn + pristojbe dok za otok Djerbu možete letjeti iz Ljubljane po cijeni već od 2.459kn + pristojbe. Nikako ne propustite obratiti pažnju na ture koje će vam zaigrati maštu i izliječiti dušu. Tako na Veliku tunišku turu, koja će vam otkriti sve čari sjevera Tunisa i dosada neistraženi dio Tunisa od strane Hrvata, možete otići po cijeni od 3.249kn + pristojbe. Tura Saharska pustolovina čeka prave pustolove i avanturiste. Po cijeni od 3.989kn + pristojbe, doživite adrenalinsku vožnju terenskim vozilima, jahanje deva, spavanje u beduinskim šatorima...

Turska i Sjeverni Cipar

Već dobro nam poznata Turska nudi široki spektar ponude hotela. Svakog četvrtka, direktnim letovima iz Maribora možete se prepustiti orijentalnim užitcima po cijeni već od 2.689kn + pristojbe. Svim putnicima u Mariboru je osiguran besplatan parking. Upravo kako Turska nudi pregršt hotela, Sjeverni Cipar je sasvim druga priča. Tamo nećete doživjeti onu nelagodu i pretrpanost turistima. Sjeverni Cipar je pravi netaknuti raj Mediterana gdje vas očekuju prije svega ljubazni domaćini a zatim i odlična gastronomska ponuda. Na Sjevernom Cipru, jednostavno se nećete moći zasititi odmora a sve to po cijeni već od 2.919kn + pristojbe.

Egipat

Svaki putnik nastoji za života posjetiti veličanstveni Egipat. Osim piramida koje oduzimaju dah pravo bogatstvo leži u hramovima, grobnicama, predmetima koji nam daju dokaze kako su živjele stare civilizacije. No povijest nije jedino što Egipat ima za ponuditi. Svakog ronioca jednostavno će oduševiti podvodni život, osobito nakon što su otkrili podvodni hram u blizini Aleksandrije. Ukoliko želite istražiti sve te ljepote u 5. mjesecu možete odletjeti za Hurgadu po cijeni već od 2.609kn + pristojbe ili u sezoni od 2.919kn + pristojbe za 5* all inclusive hotel. Nikako ne smijete zaboraviti i na krstarenje Nilom koje se nudi već po cijeni od 4.439kn + pristojbe.

Za sve destinacije važeća je first minute ponuda do 30.04. stoga iskoristite svoju priliku i rezervirajte!

Sve detalje vaše rezervacije od ove godine možete pratiti online. Posjetite kutak za putnike Sunčanog odmora na web stranici www.suncaniodmor.com pod Moja putovanja!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer