Obavijesti

Franck: Vrhunske espesso kave na Zagreb Coffee & Chocofestu

Franck: Vrhunske espesso kave na Zagreb Coffee & Chocofestu
4

Na Zagreb Coffee & Chocofestu koji se održavao od 6. do 9. veljače Franck je predstavio svoje premium espresso brendove Superiore i Stretto, kao i paletu Franck cafe cappuccina

Za više od 100.000 posjetitelja Festivala Franck je pripremio i posebnu ponudu novih zanimljivih okusa vruće čokolade Hot Mix – Chilli Intense i Magic Orange. Usto, Franckovi voditelji razvoja HoReCa usluga, ujedno vrhunski baristi, pripremali su posjetiteljima vrlo zanimljive Franck espresso koktele sa sirupima Monin.

„Uvijek nam je drago našim sugrađanima predstaviti Franckovu vrhunsku espresso kavu i druge napitke na bazi kave. Na Zagreb Coffee & Chocofestu htjeli smo prikazati i kako napitci na bazi espresso kave uz malo kreativnosti, mogu doći u neočekivanim oblicima, poput koktela. Uz degustacije, voljeli bismo i upoznati ljubitelje kave s najboljim načinima pripreme kave, jer sama sirovina koliko god bila idealna, bez dobre pripreme i espresso aparature, ne garantira uživanje u vrhunskoj kavi,“ naglasila je Silvana Fanjek, regionalni Trade marketing manager Francka.

Iz Franckove premium espresso linije predstavljeni su Superiore espresso i Stretto espresso. Superiore espresso odlikuje se bogatom aromom i slojevitim okusom, prožet najfinijim cvjetnim i čokoladnim nijansama. Ovaj espresso nudi bogatu, lako pitku notu, dovoljno snažan da vas razbudi i u tmurnija jutra. Samo iznimno i strogo birane sorte kava prema recepturi Francka nalaze se u ovom espressu. Stretto espresso predstavlja blend vrhunskih sorti kave za istinske ljubitelje izražajne arome te bogatoga, punog okusa, idealnog za jutarnje razbuđivanje.

Franckove premium espresso linije dostupne su za HoReCa kanale, a omiljene su u nekim od najboljih restorana i caffe barova Zagreba, ali i Hrvatske. Tako se u Superiore espressu može uživati nakon obroka u Manu, Taču, Lobbyju i Balonu te u bilo koje doba dana i u Super Cafeu te Hocus Pocusu. Naši partneri koji su se odlučili za Stretto espresso između ostaloga su Book cafe, K&K, Kavkaz, Coppa cafe, Come In te restorani među kojima se nalazi i Mano II.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sam Zagreb Coffee & Chokofest svim zainteresiranima predstavio je raznoliku ponudu slastica na bazi čokolade i napitaka na bazi kave, uz izlagački program, ali i zanimljive i poučne radionice. Na festivalu su sudjelovali i vrlo interesantni svjetski umjetnici. Tako su se okupljenim Zagrepčanima predstavili Karen Eland, talentirana slikarica iz SAD-a, koja je među prvima u svijetu počela je slikati kavom i čokoladom. Albanski umjetnik Saimir Strati jedan je od najpoznatijih svjetskih umjetnika iz područja tehnike mozaika. Za svoje djelo „Jedan svijet, jedna obitelj, jedna kava“ u kojem 5 likova predstavlja 5 kontinenata, koristio je milijun zrna kave. Saimir Strati je na Festivalu uživo predstavio proces nastajanja mozaika od različitih vrsta zrna kave.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...