Obavijesti

Viral

Komentari 0

24sata je sretnim dobitnicima podijelio klimu i gorivo za auto

24sata je sretnim dobitnicima podijelio klimu i gorivo za auto

Božica Jagušt iz Zagreba i Milorad Bunčić iz Našica sretni su dobitnici klime, odnosno poklon bona za 1000 kuna goriva u nagradnim igrama 24sata. Čestitamo im na dobitku!

VIDEO

- Nisam očekivala da ću baš ja osvojiti. Mislila sam da me zezaju, rekla je Božica Jagušt (64) iz Zagreba, koja je sredinom srpnja u nagradnoj igri 24sata osvojila klima-uređaj.

Iako ju je klima oduševila, odlučila ju je pokloniti kćeri Gordani i zetu Ivici, koji ju je dovezao na primopredaju. Oni su se oduševili, a zet ju je čak prozvao najboljom punicom na svijetu. Nakon puno zahvala, rekli su da će ubrzo sigurno proslaviti dobrim roštiljanjem, a nakon toga sjesti i odmoriti se u rashlađenom dnevnom boravku.

- Gordana ima dvoje djece, od 11 i 14 godina, pa njima više treba. Ja sam se i tako već navikla na život bez klime. Zaašto bi se djeca kuhala cijelo ljeto kad im je baka osvojila super klima-uređaj? - kaže Božica.

'Za 15-ak dana idem ponovo u Španjolsku'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Baš ste me uhvatili u slavlju. Upravo sam podigao poštu jer me nije bilo neko vrijeme i odmah sam susjeda odveo na piće da proslavimo, rekao nam je ushićeno Milorad Bunčić (64) iz Našica.

On je krajem srpnja u nagradnoj igri 24sata osvojio poklon bon za 1000 kuna goriva, a bon je podigao koju minutu prije nego što smo ga zvali. Kaže kako ga je jako obradovala nagrada jer nagradne igre igra samo povremeno, kad je u Hrvatskoj. Živio je u Španjolskoj 18 godina, a sada je malo tamo, a malo u Hrvatskoj.

Kad dođe kući uglavnom kupuje 24sata pa šalje kupone.

- Za 15-ak dana idem ponovo u Španjolsku, a s ovom nagradom osvojio sam besplatni put, ako ništa u jednom smjeru, a možda i više - rekao je zadovoljno Milorad napomenuvši kako će i dalje igrati.

Milorad Bunčić - dobitnik nagradne igre
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?
'IMAJU PREDNOST'

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?

Uobičajene gužve u Solinu: Gužve u svim smjerovima, stoji u opisu fotografije na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!
'PREMJESTIT ĆEMO GA'

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!

Iz turske firme Cengiz koja je glavni izvođač radova kažu kako su pratili glavnu projektnu dokumentaciju i zakonske građevinske dozvole. Ali i da će premjestiti hidrant uz stazu
Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025.  želim da ih bude 600...'
'NE OSUĐUJTE ME'

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025. želim da ih bude 600...'

On je odan, nježan, ne osuđuje, smiješan je, ima slične interese kao i ja, samouvjeren je, ali nikako bahat, opisuje Australka svojeg idealnog muškaraca...