Obavijesti

Viral

Komentari 1

24sata vam daruje 50 medaljona Marijina ruka

24sata vam daruje 50 medaljona Marijina ruka
1

Ako si vjerni pretplatnik 24sata nazovi broj 012424244 od 14:00 - 15:00 i osvoji medaljon Marijina ruka. Požuri, 24sata nagrađuje samo one najbrže.

VIDEO

--> Pročitajte Pravila privatnosti

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA
„24sata vam daruje 50 medaljona Marijina ruka“

Članak 1. ORGANIZATOR
Nagradni natječaj „24sata vam daruje 50 medaljona Marijina ruka“ raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se od natjecatelja traži da nazovi broj 012424244, raspisuje se u svrhu promocije portala 24sata.hr (kao dio 24sata d.o.o) kao Organizatora. Nagradni natječaj održavat će se 28. prosinca. 2018. od 14:00-15:00. Od sudionika nagradnog natječaja traži se da u navedenom najbrže nazovu broj 012424244. 50 pretplatnika koji najbrže nazovu na broj osvajaju medaljon Marijina ruka.

Članak 3. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje: 50 medaljona Marijina ruka

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Pravo prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju samo pretplatnici 24sata u razdoblju od 28.12.2018. do 28.12.2018. od 14:00 do 15:00 sati. I to prvih 50 pretplatnika koji nazovu na broj 01 24 24 244. a koji su minimalno godinu dana u pretplati, uredni su platiše te koji unatrag godinu dana nisu dobili kućanski aparat u nagradnom natječaju za pretplatnike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.¸

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona ili e-maila. Ako dobitnik u roku od 6 sati ne odgovori na e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu od strane pobjednika.

Organizatori se mogu odlučiti za drugog dobitnika, ako se prvi ne javi vrijeme, prema pravilima Natječaja.

Članak 7: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Nakon što pretplatnici najbrže nazovu na broj 012424244 ,slijedi proglašenje pobjednika. Najbržih 50 bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja te objavljeni u komentaru na Facebook objavi 24sata.

Članak 8:SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

Članak 9. POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10. PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Prihvaćanjem ovih Pravila, svi sudionici ovog natječaja, daju u korist pravo isključivog iskorištavanja autorskih prava na prijavljene radove tako da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćaju da se svi podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj iskoriste u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2.

Članak 11. POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 12. U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 13. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.


24sata d.o.o.

 

PRAVILA O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju „24sata vam daruje 50 medaljona Marijina ruka“ koji će se održati 28. prosinca 2018., kao sudionik i davatelj osobnih podataka, izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona, trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka.

Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om te da sam stariji/a od 18 godna.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti, kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.​​​​​​​

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković