Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tko to tamo zavija? Kolinda u novoj parodiji na Youtubeu

None Foto: YouTube 3

Izdvojeni su kadrovi predsjedničinog pjevanja na obljetnici Oluje u Kninu i sve je ukomponirao u videu u kojem se, u jednom trenutku, kao Kolindin prateći vokal pojavljuje i Marko Perković Thompson

Kolinda - Hit hitova, video je objavljen na YouTubeu kao kompilacija prizora predsjedničinog pjevanja tijekom obljetnice Oluje u Kninu, ali s osebujnom glazbenom podlogom.

Video je objavljen 8. kolovoza i širi se društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO 

Kolinda Grabar-Kitarović nedavno je u Kninu na obljetnici Oluje pripremila teren za objavu kandidature, a jedan dio govora imala je na engleskom obraćajući se američkog generalici i američkom vojnom atašeu. Rekla je i kako je u vrijeme rata htjela uzeti pušku i otići na bojište. Potom je sa zborom hrvatske mornarice zapjevala ariju "U boj, u boj" iz opere "Nikola Šubić Zrinski". 

Njeno pjevanje izazvalo je mnogo pozornosti i inspiriralo brojne šaljive objave na internetu. U ovom slučaju, netko je izdvojio kadrove njezinog pjevanja i sve ukomponirao u video u kojem se, u jednom trenutku, kao prateći vokal pojavljuje i Thompson.


 

Komentari (216)
  • Degutantno je koliko se Kolinda može prenemagati! To u Kninu nije sličilo ni bontonu, a kamoli dostojanstvenom ponašanju jednog državnika na veliki dan kao što je Dan domovinske zahvalnosti!

    9. 8. 2019,   15:24
  • Svaka cast, javno sramocenje je jedini odgovor na njeno ponasanje

    9. 8. 2019,   16:13
  • hahaha, predobro... LOLčina :))))

    9. 8. 2019,   15:39