Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Australski premijer postao hit na internetu: 'Ima dvije lijeve!'

None Foto: DAVID GRAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Na fotografiji koja prikazuje Morrisona sa suprugom i dvoje djece, premijer nosi blještavo bijele tenisice, ali su obje za lijevu nogu. Netko je htio "zamijeniti" njegove stare tenisice novima

Australski premijer Scott Morrison izvrgnut je u srijedu podsmijehu na društvenim mrežama nakon što su članovi njegova kabineta fotošopirali njegovu fotografiju s obitelji, no tako da se čini da na njoj ima dvije lijeve noge.

Na fotografiji koja prikazuje Morrisona sa suprugom i dvoje djece, a trebala je biti postavljena kao službena slika na njegovu osobnom websiteu, premijer nosi blještavo bijele tenisice, ali su obje za lijevu nogu.

Combination photo shows doctored version of a portrait of Australian PM Morrison and his family, and the original portrait | Autor: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Gornja fotografija je uređena, a donja originalna 

Osoba koja je fotošopirala fotografiju imala je plemenitu nakanu, želeći odrpane premijerove "adidasice" zamijeniti novim tenisicama. 

Fotografija je vrlo brzo izazvala burne reakcije na društvenim mrežama na kojima su se korisnici rugali i pravili šale na Morrisonov račun.

Premijerov glasnogovornik je kazao da on nije autorizirao fotografiju, a na Twitteru se oglasio i sam Morrison nastojeći objavom umanjiti nastalu 'štetu', osobito s obzirom na skoru novu izbornu kampanju.

U objavi je napisao da bi njegovo osoblje, kad se već prihvaća photoshopa, umjesto tenisica moglo fotošopirati njegovu kosu. 

Neki od korisnika Twittera su se poigrali u popularnom programu za uređivanje fotografija i "uslišali" mu želju. 

Komentari (1)
  • Naš premjer unatoč tome što ima dvije desne noge dribla i ljevicu i desnicu a građanima Hrvatske zabija na sve načine i iz svih kombinacija, čak mu priznaju zgoditke iz ofsajda.

    13. 1. 2019,   20:12