Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bakica u Miniju sletjela niz liticu od 30 m te odšetala

None Foto: 24sata/ilustracija

Samo sreća spasila je bakicu iz North Yorkshirea. Slučajno je pritisnula gas te se Minijem strovalila niz 30-metarsku liticu. Odšetala se iz automobila

Barbara Tyreman, 60-godišnja Engleskinja iz North Yorkshirea, krenula je na posao. Sjela je u svoj Mini te posegnula za pojasom kako bi se zavezala. Slučajno je stisnula papučicu gasa i auto je naglo krenuo. U panici je, umjesto kočnice, stiskala gas. Jedva je izbjegla auto ispred sebe te sletjela niz liticu 30-metarsku liticu. Zaustavila se između dva stabla. Nije mogla vjerovati da je živa.
- Ne znam zašto sam stiskala gas. Htjela sam zakočiti, ali bila sam izvan sebe. Pokušavajući izbjeći auto ispred sebe u kojem su bile moja kćer i unuka, sletjela sam niz liticu - kaže Barbara.
Vatrogasci su morali prepiliti lim kako bi je izvukli van te su je odmah odveli u bolnicu. Pregledali su je te isti dan pustili iz bolnice. Imala je samo par ogrebotina na ruci.

Komentari (2)
  • pa naravno,kad je to\"super baka\".

    30. 3. 2009,   17:23
  • sad će netko reć da cjepidlačin,u naslovu članka bakica pala u 30rideset metarsku a u pola članka u 31metarsku provaliju? I stavite slikicu njena auta na dnu provalije a ne mini sa trkaćih staza,a drago mi da preživi...po-zdrav

    30. 3. 2009,   23:05