Obavijesti

Viral

Komentari 11

'Bila sam ženstvena lezba, a sada sam gay muškarac!'

'Bila sam ženstvena lezba, a sada sam gay muškarac!'
5

Sa seksi oblinama, napučenim usnama, plavom savršenom kosom, prelijepa Britanka Katherine Dalton (31) bila je jedan od najtraženijih modela...

VIDEO

Ispod ljepote 31-godišnje Britanke Katherine Dalton iz Cotswoldsa krila se tajna koja ju je mučila godinama. Osjećala se kao muškarac i više su je privlačile djevojke.
- Godinama sam bio muškarac zatočen u ženskom tijelu. Iako sam bio lijep, osjećao sam se ružno jer nisam bio ono što sam želio biti. Sada se tek osjećam kompletno - rekao je.
Katherine je promijenila ime u Adrian i podvrgnula se operaciji promjene spola. Još je slobodan, ali nada se novoj vezi. Začuđujuće, iako su ga kao ženu privlačile žene, sada ga privlače muškarci. Nema ništa u njegovu djetinjstvu što bi dalo odgovor na nevjerojatnu transformaciju. Odrastao je igrajući se s barbikama i šminkom u velikoj kući i skladnoj obitelji. Problemi su počeli u internatu za djevojke Stonar u Wiltshireu.
- Mrzio sam školu. Bio sam žrtva bullynga - rekao je.
Počele su mu se sviđati žene, ali bio je preženstven da bude gay. Ipak, godinama je bio u vezi za koju nitko nije znao s djevojkom iz škole. Prekinuo je školovanje i preselio se u London. Tada je otkrio da je muškarac zatočen u ženskom tijelu. Počeo se baviti manekenstvom kako bi izgradio samopouzdanje. U 20-im godinama okrenuo se alkoholu.
- Bio sam ljubomoran na muškarce na ulici i mrzio sam svoje tijelo. Gledao sam u svoje grudi i mislio kako ih se želim riješiti - dodao je Adrian koji sada radi u investicijskoj banci.
Konačno, otišao je liječniku koji ga je poslao na dvogodišnju psihoterapiju. Stručnjak je potvrdio da je transseksualac.
- Pred kraj terapije, ošišao sam se i rekao prijateljima da me zovu Adrian - priča Adrian koji se nikada nije osjećao bolje nego sada.
U prosincu 2005. godine krenuo je s transformacijom. Operacijom je odstranio grudi i počeo si ubrizgavati testosteron jedanput na tjedan, što će morati raditi do kraja života. Glas mu je počeo pucati, promijenilo mu se lice iz kojeg je nestalo salo i počele su mu rasti dlake na tijelu gdje ih prije nije bilo.
- Ipak, draže mi je brijati lice nego noge - dodao je.
Kirurzi su mu napravili histerektomiju 2007. godine. A, prije šest tjedana otišao je u belgijski Ghent. Na osmosatnoj faloplastiji presadili su mu kožu s ruku i bedra i napravili muške genitalije.
- Osjećam se briljantno! Prije sam mrzio taj dio tijela - rekao je.
Još ga čeka implantat za erekciju i za godinu dana bit će gotova njegova transformacija u muškarca.
- Ništa mi ne fali. Žene su puno bolje prema meni jer im nisam više prijetnja. Jedino što mi nitko ne pridržava vrata. Ali, preživjet ću - rekao je Adrian koji sada radi u investicijskoj banci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.