Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bizarna reklama za izdajalicu: 'Nemojte se osjećati kao krava'

None Foto: screenshot/facebook

U reklami žene plešu oko nekoliko krava u kadru i u rukama nose pumpe za mužnju pa su, očekivano, prve reakcije na bile da proizvođač uspoređuje dojilje s kravama muzarama

Mame koje doje svoje bebe, često su suočene s prijekim pogledima i primjedbama kao da bi se nečeg trebale sramiti kad u javnosti svojoj djeci daju sisati. No pojavila se bizarna reklama za pumpu za dojenje marke Elvie iz koje tvrde da je prijenosna pumpa za dojilje 'tiha i diskretna'. U reklami glavnu ulogu imaju žene koje plešu oko nekoliko krava u kadru i u rukama nose pumpe za mužnju pa su, očekivano, prve reakcije na reklamu bile da proizvođač uspoređuje dojilje s kravama muzarama. 

Reklamni spot objavljen je na Facebook stranici tvrtke Elvie uz slogan: 'Tijekom izdajanja ne biste se smjele osjećati kao krava muzara!'. 

- Ovo je prva tiha izdajalica na svijetu! Presjecite cijevi i zapjevajte: ovo nije vime, ovo su moje grudi! - poručuje vesela reklama koja je na društvenim mrežama izazvala zgražanje, najviše dojilja. 

- Zašto bi se dojilje trebale osjećati poput krava?! Pa i druge životinje, poput tigrica ili gorila također doje svoju mladunčad - neki su od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO

Komentari (4)
  • Reklama je totalna glupost al pumpica mi se cini fora i korisna

    2. 10. 2018,   08:46
  • U 21 stoljecu je svijet u dilemi u vezi dojenja. Danas je rat prirodniji i prihvatljiviji od dojenja. Nije ni cudo da onda kojekakvi kreativci zbog novca dolaze do ovakvih ideja. I tko je kriv? Opet narod.

    2. 10. 2018,   09:03
  • Svaka majka je svjesna da se aludira na konkurenciju sličnih električnih izdajalica. Ja mislim da je reklama uspjela u svojoj svrsi čemu ona i služi. Ako se dojilja osjeća ili se želi osjećati kao krava je njezin problem, zar ne? Ipak će na kraju vidjeti finalan proizvod koji mi se čini odličan.

    2. 10. 2018,   09:46