Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Blago u bakinoj garaži: Našla je aute vrijedne 3,5 milijuna kuna

None Foto: Reddit/erlegin 4

SAD: Studentica naglašava da je baka ionako planirala uskoro maknuti automobile iz garaže pa se nada da će baka prihvatiti prijedlog da se vozila obnove i prodaju

Studentica iz SAD-a je na Redditu nedavno objavila kako je u bakinoj garaži pronašla dva vrlo vrijedna automobila. Dva automobila iz 1980-ih - Lamborghini Countach i Ferrari 308, godinama su bili prekriveni dekama, plahtama, starom odjećom i stvarima. 

Studentica je objasnila kako je njezin djed nekada iznajmljivao egzotične automobile no prestao se time baviti nakon što su mu troškovi osiguranje postali preskupi. 

Foto: Reddit/erlegin - Automobile je zadržao umjesto da ih proda, ne pitajte me zašto - napisala je studentica. Dodala je kako je bilo predivno i neobično vidjeti tako nešto lijepo u takvom stanju.

Foto: Reddit/erlegin - Ja sam samo studentica i ne razumijem se baš u aute, ali se nadam da će ih netko u obitelji naslijediti i da će im vratiti njihov stari sjaj - kaže.

Naglašava da je baka ionako planirala uskoro maknuti automobile iz garaže pa se nada da će baka prihvatiti prijedlog da se vozila obnove i prodaju. 

Foto: Reddit

Bijeli Lamborghini je izgleda vrlo rijedak. Čini se da je riječ specijalnom izdanju kojih je napravljeno samo 321. Mogao bi vrijediti 350.000 funti (oko 2,8 milijuna kuna).

Foto: Reddit

Ferrariju 308 su kotači ukradeni no kada se obnovi mogao bi postići vrijednost od 80.000 funti (oko 659.000 kuna), piše Daily Mail. 

Komentari (24)
  • meni je moja baba ostavila sudski spor oko međe sa susedima...i 6 kilavih trsa na bregu de i koza pase pod ručnom

    22. 8. 2018,   13:32
  • A ja mogu samo naslijediti dugove od rodbine

    22. 8. 2018,   13:21
  • Ima u čošku kabrio koji bi mogao vrijediti više od ova dva zajedno

    22. 8. 2018,   15:52