Obavijesti

Viral

Komentari 8

Bokserica Suzie odgaja mačiće: 'Udomile smo ih više od 50...'

Bokserica Suzie odgaja mačiće: 'Udomile smo ih više od 50...'

Bilo je to nevjerojatno putovanje. Uz pomoć psa i dvije odrasle mačke u četiri godine podigla sam 50-ak mačića, kaže 30-godišnja Kelly Hartman iz New Yorka

VIDEO

Njujorčanka Kelly Hartman (30) oduvijek je željela kujicu boxera kojoj će dati ime Suzie. Ona i njezina četveronožna ljubimica nerazdvojne su već devet godina. Prije četiri godine Kelly odlučila da bi mogla udomiti još nekog psa. Kad je došla u azil za životinje nisu imali pasa za udomljavanje pa su joj ponudili pet tek rođenih mačića koje je smetlar pronašao u kontejneru.

Iako nije bila ljubiteljica mačaka, toliko se sažalila nad nemoćnim mačićima da ih je odlučila udomiti i socijalizirati dok ne ojačaju. Po dolasku kući, Suzie je zatvarala u odvojenu sobu, a kujica bi uvijek tugaljivim pogledom molila da vidi čime se to Kelly bavi u susjednoj sobi.

 

"Suzie, gimme your face so I can chew on your jowls!"

Objavu dijeli Suzie, Kushi, and Sunny (@suzie_and_kushi)

- Poznato je da se psi i mačke ne vole pa Suzie nisam htjela puštati blizu njih. No stalno me tužno gledala i neuobičajeno cviljela pa sam jednog dana popustila. Oprezno sam otvorila vrata sobe i pustila ju da priđe kutiji u kojoj su bili. U čudu sam gledala kako im lagano prilazi i sjela kraj njih u slučaju da nešto krene neočekivano. Šokirala sam se kad ih je počela majčinski lizati i puštati da se po njoj penju i grickaju je - priča Kelly i dodaje kako joj je Suzie od tog dana stalno pomagala da ih njeguje i hrani na bočicu. 

Ubrzo je udomila i mačka koji je stradao i ostao bez oka. Nazvala ga je Kushi. 

- Kushi se pokazao jednako angažiran kao i Suzie. Njih dvoje su zajedno čuvali mačiće i grijali ih  svojim tijelima, bili su kao obitelj - ispričala je Kelly koja nije dugo izdržala pa je udomila i slijepu mačku Sunny. Neobičan trojac zbližio se s mačićima, a Kelly je nastavila udomljavati mačke pri čemu su Suzie, Kushi i Sunny svesrdno pomagali. 

 

Suzie meets Granny and Pip.

Objavu dijeli Suzie, Kushi, and Sunny (@suzie_and_kushi)

Njezine fotografije koje objavljuje na Instagram profilu dokazuju da se psi i mačke mogu slagati. Kelly je uz svoje životinjske pomagače do sada podigla više od 50 mačića koji su pronašli trajni dom. 

- Bilo je to nevjerojatno putovanje. Uz pomoć psa i dvije mačke podigla sam 50-ak mačića, a zahvaljujući Instagramu i ljudima koji nas prate podići svijest o potrebi udomljavanja životinja kojima treba socijalizacija i briga dok ne ojačaju - kaže Kelly, piše The Sun.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.