Obavijesti

Viral

Komentari 17

Bolesnog psa ostavila je pokraj smeća: Zbog toga ide u zatvor

Bolesnog psa ostavila je pokraj smeća: Zbog toga ide u zatvor
1

Nemarna vlasnica iz Ohia nije se više mogla brinuti za 15 godina starog psa te ga je odlučila ostaviti pored smeća. Srećom, Agnes je spašena, a vlasnica je dobila novčanu i kaznu zatvora u trajanju od tri mjeseca

VIDEO

Vlasnica iz Ohia osuđena je na 3 mjeseca zatvora zbog napuštanja 15 godina starog bolesnog mopsa. 

Društvo za zaštitu životinja Medina preuzelo je 15-godišnju mopsicu nakon što ju je lokalna policija pronašla u kutiji na parkingu pored kontejnera za staru odjeću. Sklonište ju je nazvalo Agnes.

Agnesina nemarna vlasnica, Rita Swartz, napustila je psa kada se više nije mogla brinuti o njemu. Swartz se pokušala obraniti rekavši da je kontaktirala nekoliko skloništa kako bi ju dala, ali nitko joj nije pomogao.

Međutim, djelatnici skloništa koje je preuzelo Agnes rekli su da ih žena nikada nije kontaktirala.

52-godišnja Swartz optužena je za napuštanje životinje čime je napravila prekršaj drugog stupnja koji je kažnjiv zatvorom u trajanju od 90 dana te novčanom kaznom u iznosu od 750 dolara (oko 4800 kuna).

Agnes je slijepa i gluha, imala je dvostruku infekciju uha, jedno oko na rubu puknuća i usta puna trulih zuba, rekli su iz skloništa. Djelatnici skloništa učinili su za nju najviše što su mogli, ali zabrinuti su da neće preživjeti potrebne operacije oka i zuba.

Srećom, bolesna mopsica smještena je u udomiteljsku obitelj koja ju je naposljetku posvojila, obećavajući da će joj učiniti posljednje dane, tjedne ili mjesece najljepše što i zaslužuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.