Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Boris se samo htio maziti pa je sa 150 kg zarobio ženu u autu

Svinja je ušla u auto žene koja ga je željela spasiti od eventualnog udarca, a on se brzo 'udomaćio', ušao u njen auto i sjeo na nju poput psa. Boris inače ima 150 kg

Facebook

Bizarna 'otmica' dogodila se u nedjelju nedaleko od Dunedina na Novom Zelandu. Anonimna je žena usred prometnice primijetila svinju koja je besciljno lutala. Stala je kako bi ju maknula s ceste i zaštitila od eventualnog udarca automobila, no svinja pod imenom Boris imala je drugačije namjere.

- Boris se prvo počeo trljati uz mene, baš poput psa. Kada sam se odlučila vratiti i sjesti u auto, on me pratio, popeo se u automobil i sjeo mi u krilo. Ostala sam zarobljena, ispričala je žena koja je samo željela pomoći usamljenoj svinji.

Boris naime ima 150kg i iako nije ozbiljnije ozlijedio ženu, ostavio joj je nekoliko većih masnica, piše novozelandski Stuff

Njegov vlasnik Cam Romeril izjavio je da Boris sigurno nikada neće pod nož jer su jednostavno predobri prijatelji i jer Boris ima 'previše osobnosti'. On je, kazao je, očito našao slabu točku u ogradi i odlutao po malo avanture i društva što je učinio već nekoliko puta u posljednjih šest mjeseci. 

Iako se prestrašila, zarobljena žena kaže da ništa ne zamjera ni Borisu, a ni njegovom vlasniku koji joj je obećao ispeći tortu u znak isprike. 

Komentari (20)
  • Otišao Boris u avanturu i odmah se zaljubio..pravo muško prase hahaha

    6. 5. 2015,   10:01
  • Pajcek style..

    6. 5. 2015,   10:02
  • em ti jarca .........isti su :))

    6. 5. 2015,   10:06