Obavijesti

Viral

Komentari 30

'Božić je sr**e kad si odrastao. Beba Isus mi ne plaća račune...'

'Božić je sr**e kad si odrastao. Beba Isus mi ne plaća račune...'

Na Facebooku je objavljen video u kojem muškarac u dvije minute pokušava sažeti sve 'čari' Božića. Nasmijao je tisuće korisnika Facebooka, a sigurno će neke i od vas

VIDEO

Volite li Božić onako iskreno od srca ili se samo pretvarate da ste puni ljubavi i razumijevanja taj jedan mjesec u godini? Ovaj gospodin popio je koju čašicu previše i odlučio na britak način dati svoje mišljenje o Božiću.

- Za početak, Božić je skup "k'o sam vrag" i mi bismo trebali prihvatiti činjenicu da moramo potrošiti sav svoj novac jer je beba Isus imao rođendan prije dvije tisuće godina. E, pa beba Isus ne plaća moje račune, dok ja moram kupiti poklone za sve, postaviti drvce i ukrasiti kuću, započeo je on svoj "obračun" s Božićem i nastavio:

- Previše je odgovornosti. Morate postaviti mrtvo drvce u kut svoje kuće, skuhati hrpu mesa i zamatati sve te poklone. Fale mi dani kad sam se mogao probuditi po noći i samo otvarati poklone. Nadalje, nema ni božićnog odmora za nas odrasle, dok s druge strane djeca samo očekuju tog Djeda Božićnjaka.

'Djeca imaju popust svugdje za Božić'

- Hej, djeco, pa zašto ne uzmete mjesec dana slobodno od škole bez razloga? Djeda Božićnjaka nije briga za nas. Želimo božićni odmor? Evo nam tri sata i voćni kolač. I zašto bismo se morali lijepo odjenuti za sve te božićne večere i domjenke? Odrasli smo pa ne smijemo više doći u pidžami za stol. Isto tako moramo razgovarati sa svojim rođacima jer nije pristojno pretvarati se da ih više ne poznamo.

Svoj urnebesni komentar o Božiću zaključio je ovako:

- Kad smo bili djeca, mogli smo samo reći: 'Nemam pojma tko je taj ili ta' i bili smo riješeni tih muka. Posebna priča su upravo djeca, odnosno mala čudovišta u božićno vrijeme. Misle da su face sa svojim igračkama i da mogu otvarati sve poklone. Za kraj, moram čistiti kućni prilaz na sam Božić jer se snijeg taman sjetio padati taj dan! Božić je s***e!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.