Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Božić je sr**e kad si odrastao. Beba Isus mi ne plaća račune...'

Na Facebooku je objavljen video u kojem muškarac u dvije minute pokušava sažeti sve 'čari' Božića. Nasmijao je tisuće korisnika Facebooka, a sigurno će neke i od vas

Volite li Božić onako iskreno od srca ili se samo pretvarate da ste puni ljubavi i razumijevanja taj jedan mjesec u godini? Ovaj gospodin popio je koju čašicu previše i odlučio na britak način dati svoje mišljenje o Božiću.

- Za početak, Božić je skup "k'o sam vrag" i mi bismo trebali prihvatiti činjenicu da moramo potrošiti sav svoj novac jer je beba Isus imao rođendan prije dvije tisuće godina. E, pa beba Isus ne plaća moje račune, dok ja moram kupiti poklone za sve, postaviti drvce i ukrasiti kuću, započeo je on svoj "obračun" s Božićem i nastavio:

- Previše je odgovornosti. Morate postaviti mrtvo drvce u kut svoje kuće, skuhati hrpu mesa i zamatati sve te poklone. Fale mi dani kad sam se mogao probuditi po noći i samo otvarati poklone. Nadalje, nema ni božićnog odmora za nas odrasle, dok s druge strane djeca samo očekuju tog Djeda Božićnjaka.

'Djeca imaju popust svugdje za Božić'

- Hej, djeco, pa zašto ne uzmete mjesec dana slobodno od škole bez razloga? Djeda Božićnjaka nije briga za nas. Želimo božićni odmor? Evo nam tri sata i voćni kolač. I zašto bismo se morali lijepo odjenuti za sve te božićne večere i domjenke? Odrasli smo pa ne smijemo više doći u pidžami za stol. Isto tako moramo razgovarati sa svojim rođacima jer nije pristojno pretvarati se da ih više ne poznamo.

Svoj urnebesni komentar o Božiću zaključio je ovako:

- Kad smo bili djeca, mogli smo samo reći: 'Nemam pojma tko je taj ili ta' i bili smo riješeni tih muka. Posebna priča su upravo djeca, odnosno mala čudovišta u božićno vrijeme. Misle da su face sa svojim igračkama i da mogu otvarati sve poklone. Za kraj, moram čistiti kućni prilaz na sam Božić jer se snijeg taman sjetio padati taj dan! Božić je s***e!

Komentari (30)
  • Ljudi su sami napravili takav Bozic! Bozic je nekad bilo dan kad se slavilo rodenje Krista i druzenje sa obitelji! Danas se to svelo samo na poklone i bla bla bla...nitko ne sjeti zasto slavimo Bozic! Zalosno! Danasnja djeca misle da Bozic donosi djed mraz i samo cekaju poklone!

    20. 12. 2017,   10:08
  • Hahahaha fenomenalno. Barem 60% teksta izgleda kao iz moje božićne priče i to svake godine.

    20. 12. 2017,   10:36
  • Svaka ti " druže" čast ,da makar na slici vidim kojeg svjesnog !!

    20. 12. 2017,   10:38