Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brojnim zahvatima postala seksi kopija vlastite kćeri

None Foto: 24sata/ilustracija 4

Potrošivši gotovo 80.000 kuna na razne plastične operacije, 50-godišnja Janet Cunliffe iz Engleske pretvorila se u kopiju 28-godišnje kćerke Jane

Nakon što vide 50-godišnju Janet Cunliffe i njenu 28-godišnju kćer Jane, mnogi pomisle da je riječ o dvjema sestrama blizankama. Majka priroda nije imala ništa s time. Janet je kao mlada djevojka bila zgodna i imala zavidnu figuru. Nakon što se rastala od Janeina oca i s novim partnerom otišla živjeti u Španjolsku, odlučila je operirati grudi. Jane joj je došla u posjet, a majka je primijetila kako joj kći ima savršene grudi te je odlučila otići na novu operaciju kako bi imala još veće grudi. Nakon osam godina u Španjolskoj vratila se u Englesku jer se s novim partnerom nije slagala. Preselila se kod kćeri u Burnley.
- Nisam znala gdje da odem. Dugo me nije bilo u Engleskoj. Jane me pokušala razveseliti te me zvala da idem s njenim društvom van. Imala je tako lijepu figuru - rekla je Janet.
Odlučila je promijeniti život. Stroga dijeta vratila joj je figuru. Operacijama koje su je stajale oko 80.000 kn popravila je grudi, nos, zategnula oči, popunila usne, stavila ekstenzije i obojila kosu. Postala je kopija 28-godišnje kćeri.
- Ljudi me pitaju smeta li mi što se majka 'pretvorila' u mene. Naravno da ne jer sam ljepotu naslijedila od nje - kaže Jane. Majka i kći razlikuju se jedino u veličini cipela koju nose te po boji očiju.

Komentari (31)
  • ma ruzne i jedna i druga. bljak fuj

    6. 4. 2009,   15:11
  • mater je bomba, kcer je nizašto :)

    6. 4. 2009,   15:14
  • bolja mater nego kćer hahaha

    6. 4. 2009,   13:43