Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Budite pravi Amerikanac i na auto stavite brkove'

None Foto: Carstache 3

Kopanija Carstache savjetuje Amerikancima da na svoj auto ugrade velike, dlakave brkove i tako kanaliziraju moć legendi poput Hulka Holgana

Kopanija Carstache hvali se imidžem globalnog lidera u facijalnim vlasima za automobile i poziva sve muške vozače da na svoj auto ugrade velike, dlakave brkove i tako kanaliziraju moć pravih Američkih legendi poput Hulka Holgana i Toma Sellecka. Proizvod dolazi u raznim žarkim bojama i stavlja se na prednju stranu poklopca motora, iznad registracijskih tablica.
- Prvi Auto-brkovi su poput prvog poljupca, hladnog piva, sladoleda i sporog plesa. Predivno! Jednostavno dobar osjećaj. Moćan osjećaj. Auto vam je do sada bio gol. Stavite mu brkove, zavežite se i uživajte u vožnji - kaže proizvođač na svojoj web stranici. Osnivač kompanije Ethan Eyler kaže kako je prvotna uloga Auto-brkova da izmame osmijeh na lica vozača. Auto-brkovi koštaju oko 200 kuna, a svojevrstan su 'muški' odgovor na Auto-trepavice, trepavice koje se pričvrste iznad svjetala za kojima su 'poludjele' Britanke i Amerikanke.

Komentari (1)
  • trepavice su bas zanimljive!

    27. 9. 2010,   13:21