Obavijesti

Viral

Komentari 0

Čak je i SMS poruka dovoljna za osvojiti nagradu u 24sata

Čak je i SMS poruka dovoljna za osvojiti nagradu u 24sata
1

Nevjerojatno dobre nagrade možete osvojiti samo jednim kuponom koji objavljujemo u novinama ili sms porukom. Poklanjamo vam četiri klima uređaja i dva puta po 1000 kuna goriva.

VIDEO

od 12. do 26. srpnja traje nagradna igra u šest kola, a svako kolo traje samo jedan dan.

To znači da će vam za svaku od atraktivnih nagrada biti potreban samo jedan kupon ili jedan SMS. Za hladnije i zabavnije ljeto možete osvojiti čak četiri klima uređaja te dva puta gorivo u vrijednosti od 1000 kuna.

U srijedu 12. srpnja počinje 65. kolo u kojemu možete osvojiti 1000 kuna goriva. U subotu, 15. srpnja,  u 66kolu igrate za klima uređaj, a klima uređaj možete osvojiti i u 67. kolu u srijedu, 19. srpnja. U 68. kolu, u kojem je nagrada 1000 kuna goriva, igrajte u subotu, 22.srpnja. Klima uređaj ponovno možete osvojiti u 69. kolu, koje je na rasporedu u ponedjeljak, 24. srpnja, te u 70. kolu, koje je na rasporedu u srijedu 26. srpnja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi ste osvojili nagradu sve što trebate napraviti je izrezati kupon, ispuniti ga svojim podacima i poslati na našu adresu s naznakom Nagradna igra 24sata "Vruće ljeto uz 24sata". Za 67 i 69. kolo nagrada se može osvojiti i slanjem SMS poruke. Poseban kod objavi ćemo 19. srpnja i 24 srpnja 2017. godine. Kako biste sudjelovali u izvlačenju za te vrijedne nagrade, kod sa svojim podacima trebate poslati na broj 60054.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici