Obavijesti

Viral

Komentari 5

Cijeli život vozimo krntije i sad dobijemo novi, i to ovakav!

Cijeli život vozimo krntije i sad dobijemo novi, i to ovakav!

Rekla sam mu – da ih stotinu dijele, sumnjam da bi dobio, a kamoli ovaj jedan, nema šanse, kaže Marina, koju je na telefon o velikom dobitku obavijestio komičar Željko Pervan

VIDEO

Cijeli život vozimo krntije i nikad, ali baš nikad nismo kupili novi auto i sad dobijemo novi novcati, i to ovakav! Ne možeš vjerovati, kaže Željko Tkalčec (60) iz Vrsi kraj Zadra. On je nagradnu igru u 24sata igrao na ime supruge Marine Perković Tkalčec (58). Željko igra sve nagradne igre koje vidi, i to godinama. Novine 24 sata ionako kupuje svaki dan pa mu je izrezivanje kupona došlo sasvim prirodno.

Pokretanje videa...

01:36

- Igra vam on sve na što naiđe. I neki dan mi govori da je igrao za ovaj auto. Rekla sam mu – da ih stotinu dijele, sumnjam da bi dobio, a kamoli ovaj jedan, nema šanse - kaže Marina, koju je na telefon o velikom dobitku obavijestio komičar Željko Pervan.

- Ajme, pa to je bilo za ne povjerovati. Zove on mene, ja vidim da je nepoznati broj, on govori, a ja bez zraka. Samo sam rekla: ‘Ma dajte, nemojte me zafrkavati, gdje ste mene našli’ - kaže nasmijana Marina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Željko je rođeni Zagrepčanin, a Marina Vršanka. I iako je ona studirala u Zagrebu, a on ljetovao na obližnjem otoku Viru, upoznali su se baš u Vrsima, zaljubili i u maloj obiteljskoj kući žive 20 godina. Imaju sina Marka (29) i kćer Maju (34) te unuke Dominika i Lovru, koji žive u Kaštel Gomilici.

- Igrao sam prvo na svoje ime pa na kćerino pa na sinovo, ništa. I onda sam odlučio igrati na ženino i ispalo je da ona ima najviše sreće od svih nas. Računao sam, ako dobijemo automobil, poklonit ću ga kćeri i njezinoj obitelji jer im je baš trebao. No u međuvremenu su oni kupili automobil.

Ovaj ćemo zato koristiti za posjet unucima u Kaštel Gomilici i mojima u Zagrebu, kaže Željko.Ovaj skromni bračni par živi u lijepo uređenoj ružičastoj kući u zaseoku Vrsi Mulo. Sin pomorac radi na velikom cruiseru i živi s njima, a imaju i psa te mačku. Rado pomažu prijateljima i susjedima, imaju nešto maslina i vrt ispred kuće.

- Najbitnije mi je da imamo gdje živjeti i da smo školovali djecu. Digli smo tri kredita i sagradili kuću te još po jedan za njihovo studiranje. Oboje su diplomirali što su upisali, sretni su pa smo i mi najsretniji s njima - kaže Marina, kojoj je najdraži dio dana onaj kad preko videopoziva priča s unučićima.

U selu se odmah pročulo o dobitku bračnog para, iako oni jutro poslije još nisu nikome ništa rekli.
- Išao sam u dućan po kruh i novine, kad me jedna susjeda pitala: ‘A što, kad ćeš počastiti?’. Pogledao sam je malo zbunjeno, znao sam na što cilja, ali nisam znao da je već izašlo u novinama. I tako se nastavilo u dućanu, počastio sam prodavačice, ali tek ćemo napraviti veliku feštu kad automobil 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.