Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cura želi biti kao Barbie: Vadit će rebra i još si povećati grudi

Svakog dana se spremam po tri sata da bih ovako izgledala. Postići ovakav izgled teško je u više aspekata, financijskom, fizičkom, ali i psihičkom, Gabriela Jirackova (18)

Gabriela Jirackova (18) otkrila je kako na mjesec troši oko 8.500 kuna kako bi izgledala kao Barbie. Njezina opsesija da izgleda kao stilizirana slavna lutka duge plave kose počela je prije otprilike dvije godine kada je počela ugrađivati ekstenzije u kosu. Uljepšavala se i umjetnim trepavicama, trajnom šminkom i podebljavanjem usana tzv. filerima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

ŽELI BITI KAO LUTKA Sliči li joj? Potrošila milijune da bi 'postala' Jessica Rabbit

Ne iznenađuje ni da Gabriela u svojoj sobi u roditeljskom domu u Pragu ima i oko 300 Barbie lutaka. Nedavno je povećala i grudi, što joj je bila prva estetska operacija. No tu neće stati - planira ugraditi umetke u stražnjicu, ukloniti nekoliko rebara kako bi dobila uži struk te još povećati grudi koje su trenutačno veličine G. 

Teen Spends $1500 A Month To Become Barbie | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

- Ugledala sam se na druge živuće žene koje izgledaju kao barbike kao i na moje lutke koje skupljam od kako sam bila djevojčica. Oduvijek sam se željela  istaknuti i mislim da je za mene ovo pravi način. Ne vjerujem u prirodan izgled, mislim da je u današnje vrijeme rijetko što zaista prirodno - kaže Gabriela i dodaje kako je zbog svoje preokupacije pod velikim pritiskom medija, okoline, ali i dežurnih kritičara. 

Sahar Tabar PODVALA GODINE 'Angie' lažirala operacije: 'To sam napravila da se zabavim'

Kaže i kako njezin životni stil nije nimalo lagan za održavanje.

- Svakog dana se spremam po tri sata da bih ovako izgledala. Postići ovakav izgled teško je u više aspekata, financijskom, fizičkom, ali i psihičkom - ispričala je. 

Teen Spends $1500 A Month To Become Barbie | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

San joj je živjeti u Los Angelesu i postati poznata upravo zbog izgleda barbike. Njezini roditelji su zabrinuti za njezino zdravlje, ali poštuju izbor. 

- Pripremala nas je za izmjene u izgledu, ali nismo znali da je to baš toliko ozbiljno shvatila. Brinemo se zbog njezina zdravlja, ali to je njezin izbor i mi ga poštujemo. Ona će nama uvijek biti lijepa - kazala je Gabrielina majka Romana Jirackova (53). 

Teen Spends $1500 A Month To Become Barbie | Autor: Profimedia Foto: Profimedia Ovako je Gabriela izgledala prije

Gabrielu su zbog težnje da bude Barbie prozvale brojne majke djevojčica koje kažu kako djevojka daje loš primjer tinejdžericama u Češkoj. 

UŠAO U 'POVIJEST' Ljudski Ken je prvi muškarac koji je izvadio čak četiri rebra

- Vjerujem da dajem puno bolji primjer nego većina zvijezda showbizza koje se drogiraju, često mijenjaju partnere i izazivaju skandale. Djeca sve to gledaju, ali roditelje to ne zabrinjava - poručuje Gabriela, piše Metro

Komentari (62)
  • S filozofske točke gledišta usudio bih se primjetiti da je mala rođena u vrijeme bivše države vjerovatno bi se zvala Jugoplastika.

    21. 2. 2018,   13:46
  • Ja nikad nisam imala ovako sisatu Barbi.. moje sve su bile "siromašne" na tom području... valjda sam zato i ja zadovoljna sa mojim malim sisama.. 😂😂😂😂

    21. 2. 2018,   13:51
  • Jadna cura, zalosno da kirurzi umjesto da ih upute psihologu ovo rade od prekrasne cure. Sve za pare 😕

    21. 2. 2018,   13:43