Obavijesti

Viral

Komentari 5

Čuvali smo naljepnicu ‘HR’ iz 24sata, a sad smo dobili i auto

Čuvali smo naljepnicu ‘HR’  iz 24sata, a sad smo dobili i auto

Presretna Mara Kunović (66) igra sve nagradne igre 24sata, a voljela bi da i susjed, s kojim skuplja kupone, osvoji nešto. Nikad nije imala novi automobil, a Seat Aronu vozit će sin Karlo (36)

VIDEO

Baš sam sretna. Još sam pod dojmom. Ne vjerujem da je takva sreća mene zatekla. Mislila sam da me Zuhra zeza, priča nam Mara Kunović (66), koja je u nagradnoj igri 24sata osvojila automobil Seat Aronu.

U njezinoj kući u Jastrebarskom dočekala nas je kavom. Koliko je sretna zbog auta bilo je vidljivo na Mari i sinu Karlu (36). Nisu skidali osmijeh s lica.
Novi auto olakšat će im život. Do sada su se uvijek vozili u rabljenim automobilima, a trenutačno niti nemaju auto.
- Teško je bez auta. Pogotovo kad padne snijeg. Jako sam sretna i vesela zbog nagrade.

Nisam se tome nikad nadala. Nisam nikad ni imala novi auto, uvijek sam se u rabljenima vozila - kaže Mara, koja će auto pokloniti svojem sinu.
- Imam vozačku, ali ne mogu voziti. Zato će ga voziti moj sin. Njemu je potreban auto. Radi na autocesti i mora na posao ići vlakom. Sada će mu biti puno lakše - dodaje Mara ne skidajući osmijeh s lica.

- I mene je iznenadilo kad je zvao Zuhra. Nisam se nadao tome. Drago mi je što je osvojila tu nagradu. Već me svi na poslu zafrkavaju da ćemo morati ‘zaliti’ novi auto - kaže Marin sin Karlo, a onda je Mara pripremila iznenađenje za nas. 

Pokretanje videa...

03:50


- Kad ste vi mene iznenadili, moram i ja vas. Iz ove kuće nitko ne odlazi žedan i gladan. Pogotovo kad nosi dobre vijesti - smije se Mara te nosi domaće kobasice i špek.
- Imam rođakinju na Plješevici. To ona radi za nas. Sad s novim autom ćemo je moći češće posjećivati - kaže Mara, inače pretplatnica 24sata.

Iako igra gotovo svaku nagradnu igru, ovo joj je prvi put da je nešto osvojila.
- Susjed i ja igramo te nagradne igre. Družimo se, pijemo kave, ispunjavamo kupone. Kad ja ne mogu, on šalje moje kupone. Voljela bih da i on osvoji nešto. Drago mu je zbog mene - kaže Mara koja godinama čuva jedan dar 24sata koji će tek sad moći iskoristiti.

U novinama 24sata dobila je “HR” naljepnicu za automobil, ali nikad je nije imala na što nalijepiti. Sad će je odmah staviti na Seat Aronu i posjetiti rodni kraj.
- Inače sam iz Hercegovine. Nisam bila tamo od prošle godine. Kad god bih otišla tamo, uvijek su me vozili rođaci. Sad mogu konačno otići sa svojim, i to novim autom. Jedva čekam - kaže presretna Mara te dodaje kako bi voljela otići i u Belgiju.
- Imam rođake tamo koje nisam dugo posjetila. Sve bih to voljela obići, ali mislim da će Hercegovina biti dovoljna za sada. Belgija će biti kad osvojim neke novce - presretna je Mara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.