Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dajem 500.000 kuna godišnje dečku koji želi biti sa mnom...'

None Foto: Instagram

Milijun na lotu osvojila je kad ga je prvi put zaigrala, a posljednjih godina povećala je grudi i podignula stražnjicu, a svijet joj se srušio nedavno kad je prekinula sa svojim dotadašnjim dečkom...

Stiže nam još jedan dokaz da se novcem ne može kupiti sve, a to se pogotovo odnosi na sreću i ljubav. Jane Park (23), Britanka koja je sa 17 godina osvojila milijun funti na lutriji, nudi 60.000 funti (oko pola milijuna kuna) godišnje svom budućem dečku tj. onome tko s njom želi provoditi vrijeme.

Jane svakodnevno uživa u skupim stvarima, ide na luksuzna putovanja, ali shvatila je da joj u životu ipak nešto nedostaje. 

Otkad je dobila na lotu nema sreće u ljubavi. Nikad nije sigurna želi li netko biti s njom jer sam bogata ili zato što mu se zaista sviđa.

Milijun na lotu osvojila je kad ga je prvi put zaigrala, a posljednjih godina povećala je grudi i podignula stražnjicu, a svijet joj se srušio nedavno kad je prekinula sa svojim dotadašnjim dečkom, 19-godišnjim nogometašem Jordanom Piggottom. 

Nije htjela otkriti koliko joj je još novca ostalo.

Komentari (80)
  • Nikad nije sigurna želi li netko biti s njom jer sam bogata ili zato što mu se zaista sviđa... pa sad plača da bude sigurna..

    12. 11. 2018,   10:22
  • Vjerojatno je teska psihijatrija

    12. 11. 2018,   10:57
  • ne zeli d a s njom bude netko radi njenog novca a onda nudi novac da netko bude s njom :D zaista svasta

    12. 11. 2018,   10:53