Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Darth Vader' orobio benzinsku postaju u Tesliću. Uhitili su ga

None Foto: Screenshot

Stefan L. (30) na glavu je stavio fantomku, naočale, imao je crnu uniformu, pancirku i šljem. Upao je na benzinsku postaju i odnio 10.200 maraka (oko 40.000 kuna)

Gotovo godinu dana je policija u BiH tragala za razbojnikom koji je 9. siječnja upao na benzinsku postaju 'Nestro petrola' u Tesliću. Iako su ga snimile nadzorne kamere iz više kutova, policija ga isprva nije mogla identificirati jer je bio dobro maskiran. 

- Nosio je crnu uniformu sa pancirkom, crne vojničke čizme i rukavice. Na glavi je imao crnu kacigu sa potkapom i tamnim skijaškim naočalama. Izgledao je kao komandos i toliko se maskirao da mu se ne vidi ni boja kože, pa su ga u šali proglasili Darthom Vaderom – pojasnio je izvor blizak istrazi, prenosi srpskacafe.com.

No policija mu je u četvrtak napokon stala na rep. Zbog te pljačke uhitili su Stefana L. (30).

- Osumnjičeni je 9. siječnja oko dva sata u noći došao do pumpe “Nestro petrol”. Bio je maskiran i uz prijetnju pištoljem od radnika je oteo 10.217 KM (oko 40.000 kn) - rekla je glasnogovornica policijske uprave u Doboju. Na nadzornim kamerama se vidi kako u jednom trenu skida tamne naočale jer ništa ne vidi.

Policija je pretresla i kuću koju koristi osumnjičeni, gdje je pronašla tragove koji mogu poslužiti kao dokaz, poput puške i pištolja . Istražitelji nisu pronašli masku niti ukradeni novac. Lazarević od ranije nije poznat po kaznenim djelima pa pretpostavljaju da je ovo njegov prvi izlet na tamnu stranu sile. Odredili su mu jednomjesečni pritvor.

Komentari (9)
  • Mogu mu staviti soli na rep, jer nemaju čvrste dokaze. Po ovim dokazima zbog puške i pištolja tako može pola bosne završiti u pritvoru kao glavni krivci.

    29. 12. 2018,   23:58
  • Lijepo je kako štitite identit osumnjičenog Stefana L. (30). A dobro je i da Lazarević nema kriminalni dosje.

    30. 12. 2018,   07:54
  • Slabi dokazi, pusaka ima na kamione, zrtveni je jarac, gulit ce zenicu umjesto lopin!

    30. 12. 2018,   08:36