Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Darujemo božićnu radionicu pripreme zdravih kolača!

None Foto:

Radionicu vodi Iva Pehar, pobjednica Masterchefa 2015., kojoj su najveća strast upravo slastice, a našim čitateljima će otkriti tajne pripreme zdravih kolača. 8 čitatelja će imati priliku sudjelovati na radionici. Prijavite se i vi!

Zdrava i slatka božićna radionica kuhanja
Radionicu pripreme zdravih kolača Zdrave Krave omogućio je Encian. U pripremi kolača koristit će se namirnice iz njihove linije Superfoods koje su dobre za zdravlje i podizanje energije tijekom dana. Radionica će se održati u prostorijama Miele Experience Centra u Buzinu 29.11., od 17.30. do 20.30, na adresi Buzinski prilaz 32.
 
Voditeljica radionice kuhanja Iva Pehar kaže: " Moja najveća strast su slastice, a na našoj ću kulinarskoj radionici otkriti tajne pripreme zdravih kolača. Svima koji dođu, pokazat će kako slatko može biti zdravo te koji se sve suplementi mogu koristiti kao zamjena za šećer. Iva, koja je po struci grafički dizajner, ističe kako kreativnost iz njezine struke dolazi do izražaja i prilikom izrade kolača.
 
Za sve koje neće biti tamo, evo mali savjet:
Za početak - zamijeni šećer u kolačima sušenim voćem, Encianovim šećerom ili pak sirupom od kokosa. Zvuči primamljivo? Prijavi se i saznaj Ivine male tajne pripreme kolača! Prijavi se na obrascu ispod članka, a najkreativnije odgovore ćemo nagraditi radionicom kuhanja. Pravila natječaja pročitaj ovdje.
 
Fill out my online form.
Komentiraj, znaš da želiš!