Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dečku 'namjestila' blizanke, a na kraju otkrila svoju tajnu

Djevojka je svom dečku namjestila seksi blizanke koje su ga zavodile škakljivim pitanjima. Momak je uspješno izbjegavao njihovo flertanje i nije se dao smesti. No, ona se ipak nije osjećala dobro...

To Catch a Cheater, ili u prijevodu uloviti varalicu, je YouTube kanal koji otkriva koliko netko cijeni svoju vezu. Osoba svom partneru smjesti atraktivnu zavodnicu ili zavodnika i zatim na skrivenoj kameri prati njegove reakcije.

Ovog puta djevojka je svom dečku smjestila dvostruku nevolju - seksi blizanke. On je došao popraviti internetsku vezu u njihovu kuću, a ubrzo je krenulo zavođenje s njihove strane. Budući da je tamnoput, rekle su da 'još nisu spavale s crncem' i ispitivale ga je li on ikad spavao s Azijatkinjama.

Momak je uspješno izbjegavao njihovo flertanje i nije se dao smesti čak ni kad su ga pitale koja ima veću guzu. Priznao im je da ima djevojku, obavio svoj posao i otišao, u prijevodu - prošao je test.

No, završetak videa je iznenađujuć. Nećemo vam otkriti, pogledajte sami...

 

PRIJAVI SE NA VIDEOSTAR:

Komentari (49)
  • koja jadnica i onda placu kad ih tipovi varaju ,sve vas treba varat

    28. 9. 2017,   12:01
  • Kurva je išla njega testirati tako da on očekivano ispred svih zajebe stvar, pa ga fino odjebe i ode svom jebaču sa posla, ali nije joj uspjelo pa su osjećaji proradili...

    28. 9. 2017,   12:10
  • Moja poruka ženama(ne kažem da ste sve) s usijanim glavama,ne ispitujte svoju nesigurnost preko partnerovih leđa,ako niste sigurni u vezu napustite je,tražit razlog da bi se prekinilo s partnerom???ja da sam na mjestu ovog čovjeka nebi se dvoumio niti 1sec ostavio bi je istog trenutka!!! Draga moja suprugo ako čitaš ovaj moj komentar ovo doslovno vrijedi i za tebe ljutila se ti ili ne.

    28. 9. 2017,   12:20