Obavijesti

Viral

Komentari 17

Dijeta za seks: Izgubila je pola svoje kilaže i nevinost

Dijeta za seks: Izgubila je pola svoje kilaže i nevinost
1

Očajna djevica, koja je imala 140 kilograma s 21 godinu, izgubila je više od polovice svoje težine na rigoroznoj dijeti kako bi izgubila svoju nevinost

VIDEO

Britanka Charlotte Royce iz Bristola imala je 21 godinu, 140 kilograma i silnu želju da prvi put u životu proba seks. Ali, partner kojega je upoznala na "slijepom sudaru" okrutno ju je odbio jer je bila debela. Krenula je na dijetu i izgubila 82 kilograma. Sada ima tri "zareza" na uzglavlju kreveta, a obožavatelje tjera od sebe.
- Sada sam privlačna muškarcima jer sam mršava. Takav je, na žalost, svijet u kojem živimo - rekla je 25-godišnja promotorica.
Charlotte su se kilogrami počeli gomilati nakon srednje škole. Sramežljiva debeljuca bojala se kako bi potencijalni partner reagirao vidjevši je golu. Utjehu je tražila u hrani, a večeri provodila pred televizorom. Prijateljica joj je dogovorila izlazak s nepoznatim muškarcem i nagovorila ju da ode.
- Vidio je moju sliku. Ali, tada sam imala manje kilograma. Ugledavši me, šokirao se - rekla je i dodala kako joj je drago jer je bio iskren rekao da voli mršavije djevojke.
Odlučila je krenuti na dijetu Cambridge. Na početku se osjećala vrlo slabo, ali u tri mjeseca izgubila je 28 kilograma. Zatim je krenula vježbati u teretani. S 23 godine i 63 kilograma vratila je izgubljeno samopouzdanje i počela ponovno izlaziti. Prije šest mjeseci konačno je izgubila nevinost s muškarcem kojeg je upoznala na odmoru s prijateljicama u Marbelli.
- Mislila sam da je bolje da to napravim s neznancem kojega više nikada neću vidjeti. Bojala sam da bi netko poznat mogao pričati okolo koliko sam neiskusna - rekla je dodajući koliko se iznenadila čuvši u krevetu kako ima lijepe grudi. Iako joj stalno prilaze muškarci, imala je samo dvojicu poslije njega.
- Brinem se da bi djevojke koje pročitaju moju priču mogle pomisliti kako ne možeš imati muškarca i previše kilograma. Ne kažem to. Ali, je istina - priznala je Charlotte koja sada ima samo 58 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse